Spread the love


Την περασμένη βδομάδα στο Πρωινό ο Ουγγαρέζος άφησε αιχμές ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος αθέτησε πολλάκις τον λόγο του να βρεθεί στη στήλη του.
Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό της περασμένης Πέμπτης, προσπαθεί να κλείσει τον Βασάλο για τη στήλη του με τη γιαγιά από τον περασμένο Ιανουάριο. Όμως κάθε φορά κάτι γίνεται και ο Βασάλος του το αναβάλλει για πιο μετά. Φτάσαμε Μάιο και ακόμα δεν έχει πάει.

Είναι χαρακτηριστικό δε πως η Φαίη Σκορδά του είπε να μην προσπαθήσει άλλο και πως ακόμα και να κάνουν το γύρισμα, δεν θα παίξει στο Πρωινό τη συνέντευξη. Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαμε και την απάντηση του Κωνσταντίνου, ο οποίος παρουσιάστηκε αρκετά ενοχλημένος από τα όσα ακούστηκαν. Σε κάποια πράγματα κιόλας αναίρεσε τον ισχυρισμό του Ουγγαρέζου.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε ότι η πρώτη κρούση έγινε τον Μάρτιο και είχε πει εξ αρχής στον Ουγγαρέζο να το κάνουν μετά το Πάσχα. Στην πορεία προέκυψε η Ναταλία Γερμανού που είναι προτεραιότητα λόγω και της Βαλαβάνη. Σε κάθε περίπτωση η συνεννόηση δεν υπήρξε και ο Βασάλος πειράχτηκε κυρίως από το ότι ειπώθηκαν όλα αυτά στον αέρα.
«Την ημέρα που έγινε αυτό το σκηνικό στο Πρωινό, αναφέρθηκε το όνομα μου από τον Δημήτρη. Ότι είμαι δυσεύρετος και δεν πάω σε συνεντεύξεις. Εγώ θέλω να πω ότι καλύτερα να με πάρει τηλέφωνο να το λύσουμε οι δυο μας. Είχαμε κανονίσει να το κάνουμε μετά το Πάσχα, αλλά προέκυψε κάτι και είπαμε να το κάνουμε τον Ιούνιο.

Ο Δημήτρης είπε ότι με ψάχνει από τον Γενάρη. Εμένα μου ήρθε μήνυμα 18 Μαρτίου. Είπα μετά τη Ναταλία, δηλαδή 2 του μηνός, να κάνουμε τη συνέντευξη. Βγήκα λίγο βεντέτα και με πείραξε. Δε βρήκα το λόγο να γίνει όλο αυτό. Δεν είναι ότι βγάζω εγώ το πρόγραμμα. Οφείλω να σεβαστώ το πρόγραμμα που βγάζει το κανάλι».



Spread the love