Spread the love


Την εποχή που βρισκόταν στο υψηλότερο σημείο της καριέρας της τηλεοπτικά, η Βάσια Τριφύλλη είδε την τύχη να της γυρίζει την πλάτη.
Αν το καλοσκεφτεί κανείς, η Βάσια Τριφύλλη έχει να εμφανιστεί με σταθερότητα στην ελληνική τηλεόραση τουλάχιστον μια 20ετία. Από ένα σημείο και μετά ίσως να τη χαντάκωσε η επιμονή της στην πολιτική καριέρα. Σήμερα, είναι πλέον γιαγιά και αναπολεί τις εποχές που ήταν ένα περιζήτητο όνομα.

Όπως στο ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης που το όνομα της ταυτίστηκε με το Ραντεβού στα Τυφλά. Μια μεγάλη επιτυχία που της απέφερε και αρκετά λεφτά. Με αυτά αγόρασε το σπίτι στο οποίο υποδέχτηκε την κάμερα του Happy Day.

Εκεί μίλησε η Βάσια Τριφύλλη για τον καρκίνο του μαστού που της εμφανίστηκε πάνω στα επαγγελματικά της ντουζένια.
«Μετά τους “Αυθαίρετους” μου πρότειναν να κάνω το “Ραντεβού στα τυφλά” και πάνω στην μεγάλη μου επιτυχία, έπαθα Καρκίνο στο στήθος. Έκανα 80 ακτινοβολίες. Ο Καρκίνος μου έτυχε την πιο ακατάλληλη περίοδο. Πάνω που ήθελα να κάνω εξωσωματική για να κάνω παιδί. Ήμουν μόνη, ελεύθερη και θα έπαιρνα δανεικό σπέρμα.

Είχα σχέση με τον Κώστα Χατζηχρήστο, αλλά ήταν μία σχέση ενός καταπληκτικού ταλέντου που με διάλεξε και με ερωτεύτηκε, εγώ δεν τον ερωτεύτηκα γιατί τότε αγαπούσα τον Φάνη Χηνά. Δεν ήμουν του κερατώματος, αντιθέτως έχω φάει το κέρατο της ζωής μου, κι όταν το έκανα, δεν το έκανα για να το μάθει ο άλλος αλλά για μένα.

Πρέπει να με “μουντζώσετε” γιατί ο Μίνως Κυριακού μου έκανε πρόταση να παρουσιάσω τον “Πρωινό καφέ” και είπα, όχι! Ήταν τυχερό να το παρουσιάσει η Ελένη Μενεγάκη»!



Spread the love