Spread the love


Η μεταμεσονύκτια «κόντρα» Τσίπρα – Μητσοτάκη στο twitter

Τι να πει κανείς; Στην Ελλάδα φαίνεται πως οι πολιτικοί αρέσκονται στο να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ιδιαίτερα το twitter, για να πικάρουν τους εκάστοτε αντιπάλους τους. Και για τον σκοπό αυτό, το καθετί μπορεί να αποτελέσει αφορμή…

Η επική πρόκριση της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League, ενώ στο πρώτο ματς είχε χάσει 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, άφησε άφωνο τον πλανήτη.

Με ένα σχόλιο – καρφί στον Κυριάκο Μητσοτάκη «παρενέβη» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα στο Champions League.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχαν μία ασυνήθιστη κόντρα μέσω twitter, μετά τα μεσάνυχτα.

Αφορμή, στάθηκε η… ανατροπή του αιώνα, όπως χαρακτηρίζεται πλέον, από την Μπαρτσελόνα, η οποία ανέτρεψε το 4-0 σε βάρος της, του πρώτου αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν και προκρίθηκε στους 8 του Champions League νικώντας 6-1. Η… πρόβλεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα social media, ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα κατακτήσει το Champions League διαψεύσθηκε και ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, «τρόλαρε» τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

«Τελικά, @kmitsotakis η PSG (σ.σ. Παρί Σεν Ζερμέν) θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να του απαντά άμεσα:

κόντρα

«Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ…», αναφερόμενος στο προχθεσινό περιστατικό, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου, όπου η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία έκανε λόγο για ύφεση το δ’ τρίμηνο του 2016.

Με ένα σχόλιο - καρφί στον Κυριάκο Μητσοτάκη «παρενέβη» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα στο Champions League. 

Δείτε τον Αλέξη Τσίπρα στο facebook και το twitter 

Δείτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο facebook και το twitter

 



Spread the love