Spread the love


Μετά την Angelina Jolie, την σέξι και πολυμήχανη αρχαιολόγο Lara Croft θα ενσαρκώσει 27χρονη Σουηδέζα καλλονή Alicia Vikander.

Ο σύντροφός της Μάικλ Φασμπέντερ ετοιμάζει το Assassin’s Creed (με την Αριάν Λαμπέντ σε πρωταγωνιστικό ρόλο), ενώ εκείνη μόλις υπέγραψε συμβόλαιο για να υποδυθεί μια άλλη γνωστή φιγούρα βιντεοπαιχνιδιού: την αρχαιολόγο Λάρα Κροφτ.

Alicia-Amanda-Vikander-2

Αναλαμβάνοντας καθήκοντα από την Αντζελίνα Τζολί (που ερμήνευσε πρώτη τη Λάρα Κροφτ), η νικήτρια Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου (για τον ρόλο της στο «Κορίτσι από τη Δανία», Αλίσια Βικάντερ (Alicia Amanda Vikander) θα φορέσει τη στολή σε μία νέα μεταφορά του Tomb Raider στη μεγάλη οθόνη. H 27χρονη καλλονή, έχει γεννηθεί στις 3 Οκτωβρίου 1988.

Alicia-Amanda-Vikander-3

Τους τελευταίους μήνες, οι φήμες ήθελαν γνωστές νεαρές ηθοποιούς να «κονταροχτυπιούνται» για τον ρόλο: την Ντέιζι Ρίντλεϊ του Star Wars, την Εμίλια Κλαρκ του Game of Thrones, την Κάρα Ντελαβίν και την Τζέμα Άρτερτον μεταξύ άλλων.

Alicia-Amanda-Vikander-4

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Ρόαρ Ουτχάουγκ.

alicia amanda vikander 4

Η Βικάντερ έχει αρκετά πρότζεκτ που περιμένουν να βγουν στις αίθουσες. Ανάμεσά τους η νέα ταινία Μπορν με τον Ματ Ντέιμον, καθώς και το «The Light Between Oceans» με τον σύντροφό της, Μάικλ Φασμπέντερ.

sexy lara croft

Δείτε τη στο facebook στο twitter και στο instagram



Spread the love