Spread the love


Μετά την τεράστια επιτυχία του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», η Disney δεν θα μπορούσε να αφήσει την κότα με τα χρυσά αυγά, αλλά ούτε και να απογοητεύσει τους εκατομμύρια φαν του σύμπαντος που δημιούργησε ο Τζορτζ Λούκας.

Αρκετές νέες ταινίες Star Wars είναι ήδη στα σκαριά και ρίχνουμε μια ματιά με αφορμή την επίσημη ημέρα Star Wars στις 4 Μαΐου. May the 4th be with you!

"Worlds, Galaxies, And Universes: Live Action At The Walt Disney Studios" Presentation At Disney's D23 EXPO 2015

Rogue One: A Star Wars Story

Περισσότερο Star Wars από ό,τι περιμέναμε, μία ταινία που σχετίζεται με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην πρώτη τριλογία, αλλά αφορά το διευρυμένο σύμπαν της σειράς ταινιών. Μία ομάδα αντιστασιακών με επικεφαλής τη δυναμική Τζιν Έρσο, αναλαμβάνει μία σχεδόν ακατόρθωτη αποστολή: να κλέψει τα σχέδια του Death Star πριν αυτό χρησιμοποιηθεί για την κατάκτηση του Γαλαξία από την Αυτοκρατορία. Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα πριν από εκείνα του A New Hope. Θεωρείται πολύ πιθανό να δούμε στην ταινία να εμφανίζεται ο «απόλυτος κακός» του σύμπαντος του Star Wars, Νταρθ Βέιντερ, ενώ οι φήμες οργιάζουν: Ποια είναι η Τζιν Έρσο και τι σχέση έχει με άλλους χαρακτήρες της σειράς; Η ταινία θα προβληθεί τον Δεκέμβριο του 2016 στις αίθουσες.

Star Wars: Επεισόδιο VIII

Το Επεισόδιο VIII συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το «Η Δύναμη Ξυπνάει» (κυριολεκτικά). Από τη στιγμή που η Ρέι (Ντέιζι Ρίντλεϊ) συναντά τον Λουκ Σκαϊγουόκερ (Μαρκ Χάμιλ). Οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες που είδαμε στην προηγούμενη ταινία επιστρέφουν, ενώ υπάρχουν και κάποιες προσθήκες (ανάμεσά τους οι Μπενίσιο Ντελ Τόρο και Λόρα Ντερν). Στην ταινία αναμένεται να μάθουμε περισσότερα για το παρελθόν της Ρέι και ποια ακριβώς είναι η σχέση της με τη Δύναμη. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ράιαν Τζόνσον (Looper). Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2017.

Φωτογραφία που ανέβασε ο Ρ.Τζόνσον στον λογαριασμό του στο Tumblr:
Star Wars

Ταινία Χαν Σόλο

Από τους πιο δημοφιλής χαρακτήρες του σύμπαντος του Star Wars, ο Χαν Σόλο θα αποκτήσει δική του ταινία. Όχι με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ, αλλά κάποιον άλλο νεαρής ηλικίας ηθοποιό, καθώς τα γεγονότα της ταινίας θα λαμβάνουν χώρα πολύ πριν από τα γεγονότα του A New Hope. Σίγουρα, πάντως, θα πρέπει να περιμένουμε κάποια εμφάνιση από τον Τσουμπάκα. Οι φήμες θέλουν τους Άλντεν Έρενραϊχ, Τάρον Έγκερτον, Τζακ Ρέινορ και Έμορι Κόεν να «κονταροχτυπιούνται» για τον ρόλο, με τον πρώτο να είναι ο επικρατέστερος. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Κρις Μίλερ και Φιλ Λορντ (The Lego Movie), ενώ το σενάριο γράφει ο Λόρενς Κάσνταν (Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται, Η Δύναμη Ξυπνάει) και ο γιος του. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 25 Μαΐου του 2018.

Star Wars

Star Wars: Επεισόδιο IX

Το τρίτο μέρος της νέας τριλογίας θα σκηνοθετήσει ο Κόλιν Τρεβόροου (Jurassic World) σε σενάριο του Ράιαν Τζόνσον (Looper). Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, αναμένεται πάντως να κλείσει τον κύκλο των ηρώων της ταινίας και να έχει ως πρωταγωνιστές τους Ντέιζι Ρίντλεϊ και Τζον Μπογιέγκα, μεταξύ άλλων. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2019.

Star-Wars-4

Ταινία Μπόμπα Φετ

Οι φήμες για την ταινία κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, ωστόσο ο Τζος Τρανκ (Fantastic Four) ο οποίος αναμενόταν να σκηνοθετήσει την ταινία δεν εμπλέκεται πλέον με το πρότζεκτ, το οποίο φαίνεται ότι προς το παρόν έχει «παγώσει». Επισήμως, πάντως οι πληροφορίες μιλούν για κυκλοφορία στις αίθουσες το 2020.

Star-Wars-5

…και οι άλλες

Φήμες και για άλλες ταινίες του σύμπαντος του Star Wars έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας. Μία από αυτές θέλει κάποια στιγμή να γυρίζεται μία ταινία με ήρωα τον Yoda. Πρόσφατα, ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ που είχε ερμηνεύσει τον Όμπι Ουάν Κενόμπι στην δεύτερη τριλογία εξέφρασε την επιθυμία του να ερμηνεύσει ξανά τον χαρακτήρα σε μία ξεχωριστή ταινία. Άλλες φήμες θέλουν το τελευταίο επεισόδιο της τριλογίας (το Επεισόδιο IX) να θέτει τις βάσεις για μία επόμενη τριλογία (X-XII) που θα δούμε μετά το 2020. Αν προσθέσουμε σε όλα αυτά τους ενδεχόμενους νέους χαρακτήρες που θα προκύψουν από τις ταινίες Star Wars που θα δούμε μέχρι τότε, μπορούμε να φανταστούμε ένα σύμπαν γεμάτο ταινίες Star Wars

Star-Wars-6



Spread the love