Ο γνωστός hairstylist & Creative director, Αργύρης Ραυτόπουλος μας μιλά για τη νέα τάση των κομμωτηρίων και μας αναλύει τις νέες τάσεις στο αντρικό κούρεμα.

«Οι τάσεις αν και αλλάζουν -πολλές φορές απλά μεταβάλλονται- ανανεώνονται και διαμορφώνονται με το χρόνο αναλόγως με τις νέες τάσεις τόσο της μόδας όσο και των ζητουμένων της εποχής.

raftopoulos koyrema 3

Ο άνδρας πλέον γίνεται από mainstream περισσότερο προσεχτικός με έντονο το chic στοιχείο πράγμα που βοηθάει στο να προσέχει πολύ περισσότερο την εξωτερική του εμφάνιση σε σύγκριση με άλλες εποχές -πρόσωπο, μαλλιά, γένια-.


raftopoulos koyrema 4

Μόνο τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα έχουν ανοίξει πάνω από 150 barber shops που στόχο έχουν την εκτενή και προσεχτική περιποίηση του ανδρικού φύλλου.

raftopoulos koyrema 1

Πολλά από αυτά κρατούν καλά τις παραδόσεις αφού επικρατεί το «καθαρό” παλαιό στιλ της παλαιάς και νοσταλγικής εποχής με τις ζεστές πετσέτες για το πρόσωπο, κρέμες, κολώνιες και μασάζ προσώπου.

raftopoulos koyrema 7

Η νέα τάση για το καλοκαίρι του 2016…. «Κοντά πλαϊνά, με έντονα σβησίματα, ημίμακρα στο επάνω μέρος, έντονες χωρίστρες άλλοτε πιο chic & άλλοτε πιο classic, καθαρός σβέρκος και περιποιημένα γένια χωρίς ημίμακρες υπερβολές.

Δείτε τον Αργύρη Ραυτόπουλο στο facebook

raftopoulos koyrema 15raftopoulos koyrema 1raftopoulos koyrema 5raftopoulos koyrema 6raftopoulos koyrema 8raftopoulos koyrema 9raftopoulos koyrema 11raftopoulos koyrema 12raftopoulos koyrema 13raftopoulos koyrema 14