Spread the love


Για τους κατοίκους του Πειραιά και των Νοτίων προαστίων, αλλά και για τους λάτρεις της θάλασσας, η βόλτα στη Μαρίνα του Φλοίσβου είναι μια συχνή συνήθεια.

Ο λόγος για τo πιο “in” Σινεμά στα Νότια Προάστεια που σας περιμένει, για ένα όμορφο cine καλοκαίρι στην πόλη.

cine flisvos 14

Καύσωνας, συνωστισμός στις “in” ταράτσες του κέντρου, το αδιαχώρητο στα club της παραλιακής. Κι εσύ που θέλεις να βγείς, να ξεσκάσεις, να γεμίσεις το μυαλό με εικόνες καλοκαιρινού ουρανού και μυρωδιές από νυχτολούλουδα και γιασεμιά, με τις διακοπές ακόμα ν’αργούν ή ν’ αναβλήθηκαν «λόγω κρίσης». Μπλέξιμο….

cine flisvos 13

Κάναμε έρευνα αγοράς, ανοίξαμε οδηγούς και googl-άραμε τα πάντα, από τη “διασκέδαση”, μέχρι το “φθηνά ποτά”. Και καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως όλα τα παραπάνω συγκεντρώνονται σε μια παλιά αγαπημένη… το θερινό σινεμά!

cine flisvos 12

Το θερινό σινεμά “αλλιώς”, το ανανεωμένο, το σύγχρονο που κρατά ένα ρετρό άρωμα και γεμίζει τις καλοκαιρινές μας βραδιές με εικόνες και μουσικές. Μια ευκαιρία για να δεις τις πρεμιέρες αλλά κι όσα έχασες από τα χειμερινά blockbusters, φυσικά με HD ήχο και εικόνα (αν και τα νυχτοπούλια δεν τα κάνεις εύκολα να σωπαίνουν!).

cine flisvos 11

Ταυτόχρονα, στα bar των θερινών σινεμά που επισκεφθήκαμε, δοκιμάσαμε α-πί-θα-να cocktails, sushi, deli dishes, αλλά και σπιτικές λεμονάδες, παγωτά, τραγανά chicken nuggets, nachos με cheddar (κόλαση), καθώς και all time classic pop corn με αναψυκτικό. Κανονική έξοδος δηλαδή!

cine flisvos 4

Δεν είναι σίγουρο αν πεινούσαμε, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν αντισταθήκαμε στις λιχουδιές… Σίγουρα low budget και απόλυτα worth value! Και μιλώντας για χρήμα, το κόστος για όοοοοολα τα παραπάνω δεν υπερβαίνει τα 10 ευρώ/ άτομο (και ταινία και φαγητό, all included).

cine flisvos 10

Για τους κατοίκους του Πειραιά και των Νοτίων προαστίων, αλλά και για τους λάτρεις της θάλασσας, η βόλτα στη Μαρίνα του Φλοίσβου είναι μια συχνή συνήθεια.

cine flisvos 9

Όταν όμως ανακαλύψεις το «Cine Φλοίσβος», που ξεκινάει την λειτουργία του από τις 12 Μαίου 2016 έως τα τέλη του Σεπτέμβρη, έντεχνα κρυμμένο μέσα στο πάρκο, θα διαγράψεις αυτόματα την ιδέα για επίσκεψη σε οποιοδήποτε multiplex (τουλάχιστον ώσπου η θερμοκρασία να επιστρέψει στους 15°C).

cine flisvos 8

Παρέες, ζευγάρια, οικογένειες, μέσα, έξω, χρώματα, χαμόγελα, μυρωδιές, αστέρια και στο ένα βήμα ο Σαρωνικός, με τη δροσερή αύρα να σε κάνει να ζητάς μια κουβερτούλα –παρέχεται!-, μπορείς να σκεφτείς κάτι καλύτερο? Σκηνικό που σε κάνει να ξεχνάς την ταινία και να χαζεύεις τριγύρω σαν παιδάκι σε Λούνα- Παρκ.

cine flisvos 7

Η καλύτερη επιλογή για το πρώτο ποτό της βραδιάς στην πολύβουη παραλιακή, φοβερή εναλλακτική για μια χαλαρή καθημερινή έξοδο, χωρίς dress code και table reservation αποτελεί σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του Ευρωπαικού Σινεμά και των Champagne Cocktails!

cine flisvos 3

Editor’s Tip: Διοργανώνουν βραδιές πρεμιέρας με after party στο πάρκο, υπό τους ήχους γνωστών DJ’s (Like at Facebook page for more info).

cine flisvos 2

Μην φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις τα πιο τραγανά chicken nuggets, φρέσκο pop corn και γρανίτα με φρέσκα φρούτα!

cine flisvos 8

INFO

«Cine Φλοίσβος», Πάρκο Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο, τηλ: 210 9821256

Δείτε το στο facebook και την σελίδα: cineflisvos.gr



Spread the love