Spread the love


Η Ζωή Κουρούκλη τραγουδάει το εξαιρετικό τραγούδι του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Σπάρτακου, κι εντυπωσιάζει με την πολύ λεπτή της μέση, και την βελούδινη φωνή της.

Όσο για την φωτογραφία του άρθρου, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ζωή Κουρούκλη εικονίζεται μετον Ντέμη Ρούσσο, στο δεξιό μέρος της φωτογραφία που τότε έπαιζε μπάσο.

Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί από την την κινηματογραφική ταινία “Αμαρτωλά νειάτα” όπου η Ζωή Κουρούκλη τραγουδάει το τραγούδι “Τι κρίμα αγάπη μου” και μας εντυπωσιάζει.

Στην ταινία του 1960 πρωταγωνιστούν οι Κάκια Αναλυτή , Κώστας Κακκαβάς , Διονύσης Παπαγιαννόπουλος , Κώστας Κούρτης , Σάσα Καζέλη , Λυκούργος Καλλέργης , Κούλα Αγαγιώτου , Νίκος Τσαχιρίδης , Ζωή Κουρούκλη , Νίκος Τσαχιρίδης.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο απόσπασμα που ακολουθεί, υπάρχει και μια κυρία, η επονομαζόμενη «χρυσόχηνα».. Ήταν οι μεσήλικες κυρίες που πλήρωναν «πιτσιρικάδες» για να τους κρατούν συντροφιά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί:

Τέλος, αξίζει να επισημάνουμε ότι η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια το 1965 έλαβε μέρος οπού και κέρδισε το πρώτο βραβείο, με την εξαιρετική ερμηνεία της στο «Μην λες τίποτα» του Ανδρέα Οικονόμου και της Φραντσέσκας Ιακωβίδου στο 7ο Μεσογειακό φεστιβάλ τραγουδιού που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη.



Spread the love