Spread the love


Στη Ρωσία ταξίδεψε ο Σάκης Ρουβάς, καθώς είναι επικεφαλής του καλλιτεχνικού προγράμματος, εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο Κρεμλίνο. Δείτε πως ενθουσιάστηκαν στην παγωμένη Μόσχα ..

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο «έτος Ελλάδας-Ρωσίας 2016» και πραγματοποιήθηκε από την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας.

Στην κεντρική σκηνή του κορυφαίου χώρου πολιτιστικών εκδηλώσεων της ρωσικής πρωτεύουσας, εμφανίστηκαν μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα, τραγουδιστές και καλλιτέχνες, που αντιπροσωπεύουν την πολιτιστική πολυμορφία των δύο χωρών.

Δείτε το Σάκη στο facebook και στο instagram

Μία από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς ήταν ο χορός του Σάκη Ρουβά. Ο Έλληνας σταρ χόρεψε τον «Ζορμπά» ξεσηκώνοντας τους θεατές.

Τέλος θα πρεπε να αναφέρουμε ότι ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης ευχαρίστησε από την καρδιά του όλο τον κόσμο που ήταν εκει και τον χειροκρότησε με μια αναρτηση στο facebook από τη Μόσχα

«Είμαι ευτυχής και ευγνώμων για τη συγκλονιστική, μαγική Ελληνορωσική αγκαλιά αγάπης σήμερα στο Κρεμλίνο. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου.»

Δείτε ακόμα όλα τα θέματα με το Σάκη Ρουβά πατώντας εδώ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

sakis-rouvas

 



Spread the love