Spread the love


Ο νεοεκλεγείς αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς είπε σήμερα ότι δεν προσβλήθηκε από τα αιχμηρά σχόλια εις βάρος του από έναν ηθοποιό

Πρόκειται για περιστατικό στο μιούζικαλ “Hamilton”, το οποίο παρακολούθησε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ την Παρασκευή το βράδυ στο Μπρόντγουέϊ.

«Δεν προσβλήθηκα», είπε ο Πενς στην εκπομπή «Fox New Sunday», αρνούμενος να ζητήσει τη συγγνώμη των ηθοποιών, όπως απαίτησε χθες ο Ντόναλντ Τραμπ.

Μάλιστα παραδέχτηκε ότι πολλοί Αμερικανοί απογοητεύτηκαν μετά την εκλογική νίκη του Τραμπ, αλλά διαβεβαίωσε τον λαό ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος θα είναι πρόεδρος «για όλους τους Αμερικανούς».

image-vam-synacor-com-edgesuite-net

Κάποιοι από τους ηθοποιούς του μιούζικαλ απευθύνθηκαν από σκηνής στον Πενς, που βρισκόταν στο κοινό της παράστασης, λέγοντάς του να διαφυλάξει τις αμερικανικές αξίες. Ο Πενς έγινε δεκτός με επιδοκιμασίες και γιουχαΐσματα όταν μπήκε το βράδυ της Παρασκευής στο θέατρο Ρίτσαρντ Ρότζερς της Νέας Υόρκης για να παρακολουθήσει την παράσταση, με θέμα τους πατέρες του αμερικανικού έθνους.

A protester holds a placard as he waits for Vice President-elect Mike Pence to leave the Richard Rodgers Theatre after a performance of "Hamilton," in New York, Friday, Nov. 18, 2016. (AP Photo/Andres Kudacki)

A protester holds a placard as he waits for Vice President-elect Mike Pence to leave the Richard Rodgers Theatre after a performance of “Hamilton,” in New York, Friday, Nov. 18, 2016. (AP Photo/Andres Kudacki)

Μετά την παράσταση ο Μπράντον Βίκτορ Ντίξον, που υποδύεται τον τρίτο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Άαρον Μπαρ, διάβασε μια δήλωση που απευθυνόταν στον Πενς. «Εμείς, κύριε, εμείς είμαστε η πολυσυλλεκτική Αμερική που ανησυχεί και αγωνιά ότι η νέα κυβέρνησή σας δεν θα μας προστατεύσει, δεν θα προστατεύσει τον πλανήτη, τα παιδιά, τους γονείς μας, δεν θα μας υπερασπιστεί και δεν θα στηρίξει τα αναφαίρετα δικαιώματά μας», είπε ο Ντίξον μετά την παράσταση καθώς ο Πενς αποχωρούσε, όπως μαρτυρούν τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Vice President-elect Mike Pence, top center, leaves the Richard Rodgers Theatre after a performance of "Hamilton," in New York, Friday, Nov. 18, 2016. (AP Photo/Andres Kudacki)

Vice President-elect Mike Pence, top center, leaves the Richard Rodgers Theatre after a performance of “Hamilton,” in New York, Friday, Nov. 18, 2016. (AP Photo/Andres Kudacki)

«Πραγματικά ελπίζουμε αυτή η παράσταση να σας ενέπνευσε για να υπερασπιστείτε τις αμερικανικές αξίες και να εργαστείτε για το καλό όλων μας», πρόσθεσε ο Ντίξον συγκεντρώνοντας το χειροκρότημα και τις επευφημίες του κοινού.

893a24596a3a4b5fa791a43420f300dd-893a24596a3a4b5fa791a43420f300dd-0

Το «Χάμιλτον» είναι η μουσική βιογραφία του Αλεξάντερ Χάμιλτον, ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του Τζορτζ Ουάσινγκτον και συνέβαλε τα μέγιστα στη δημιουργία του αμερικανικού οικονομικού συστήματος και της αμερικανικής ακτοφυλακής. Σκοτώθηκε το 1804 σε μονομαχία με τον Μπαρ.

Από το ekirikas.com

 



Spread the love