Spread the love


Καλλιτέχνες που έχουν γράψει ιστορία με το έργο τους φιλοξενούνται στον χώρο τέχνης Ίρις σε μία έκθεση που θα συζητηθεί.

Η Γκαλερί ΙΡΙΣ και η Μαρίζα Φασιανού παρουσιάζουν καλλιτέχνες, που είχαν δημιουργήσει λιθογραφίες και χαρακτικά στα ιστορικά ατελιέ λιθογραφίας του Παρισιού και τώρα βρίσκονται μέσω του έργου τους, κοντά μας.

Για τους ίδιους, οι τέχνες αυτές, είχαν εφάμιλλη δημιουργική άξια με την παραγωγή μοναδικών έργων, καθώς μέσω των τεχνικών αυτών μπορούσε να διαδοθεί το έργο τους στον πολύ κόσμο.

Keith Herring

Στις 8 Φεβρουάριου ο χώρος τέχνης Ίρις εγκαινιάζει την έκθεση μιας εμβληματικής συλλογής χαρακτικών, αφισών και λιθογραφιών των Bacon, Chagall, Dubuffet, Herring, Toulouse Lautrec, Matisse, Miro, Picasso, Warhol, Φασιανού, Τάκη, και πολλών άλλων.

Pablo Picasso

Ενας χώρος τέχνης με 30 χρόνια ιστορία

Ξεκινώντας το 1988 και μετά από 30 χρόνια συνεπούς λειτουργίας ο χώρος τέχνης Ίρις συνεχίζει και το 2018 την παρουσία του με νέες σημαντικές εκθέσεις.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 1 Μαρτίου.

Toulouse Lautrec

Σπουδαίοι καλλιτέχνες συμμετέχουν με έργα τους στην έκθεση: Francis Bacon, Marc Chagal, Αλέκος Φασιανός, Juan Miro, Keith Herring, Pablo Picasso, Andy Warhol, Nikki de St Phalle, Jean Dubuffet, Marc Chagal

Andy Warhol

Αλέκος Φασιανός

Τα εγκαίνια είναι 8 Φεβρουαρίου ώρα 20:00 και η διάρκεια της έκθεσης είναι μέχρι 1 Μαρτίου.

Dubuffet

Miro

 



Spread the love