Spread the love


Η Judit Benavente έχει βάλει φωτιά στο Instagram, όταν για να γιορτάσει το κύπελλο της Barcelona έκανε μια σειρά πολύ τολμηρών selfie, που έκανε όλο τον φίλαθλο κόσμο να αναστενάξει. Απολαύστε την πιο «καυτή» οπαδό της Ισπανίας.

Η Judit Benavente γεννήθηκε στο Vic της Βαρκελώνη στις 21 Αυγούστου 1989 και σπούδασε διοίκηση και στη συνέχεια κομμωτική και αποφοίτησε από τη σχολή μοντέλων της Hernando Herrera, όπου εκπαιδεύτηκε για να περπατάει στις πασαρέλες.

Έγινε γνωστή από το 2012 όταν κέρδισε σε διαγωνισμό ομορφιάς της Καταλονίας, και λίγους μήνες αργότερα την ανέδειξαν ως «Μις Facebook Ισπανία». Από εκείνη τη στιγμή, η καριέρα της είδε μεγάλη άνοδο μέχρι του σημείου που να φωτογραφίζεται στα εξώφυλλα πολύ γνωστών περιοδικών (Interviú, Frontline, LAM Gold, Soho, κλπ), πρωταγωνιστεί σε μουσικά βίντεο, κάνει αλλεπάλληλες τηλεοπτικές εμφανίσεις …

Το 2013 έγινε η πρώτη Ισπανίδα που φόρεσε το στέμμα της «Μις Κόσμος Facebook».

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το 2015 κέρδισε το διαγωνισμό Chica Boom, της Λατινικής Αμερικής και φωτογραφήθηκε για το Playboy.

Στο Instagram έχει ανάψει φωτιές, αφού γιορτάζει το κύπελλο της Barcelona με πολύ τολμηρές φωτογραφίες της και ανεβάζει την διάθεση του φίλαθλου κόσμου. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με 395 φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει περισσότερους από 144 χιλιάδες followers.

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές κοπέλες, που τα πετάνε όλα για την αγαπημένη τους ομάδα. Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια, αφού οι πόζες της που ακολουθούν είναι πράγματι κορυφαίες.

Δείτε τη στη σελίδα της juditbenavente.com στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Judit Benavente Judit Benavente Judit Benavente Judit Benavente Judit Benavente Judit Benavente Judit Benavente Judit Benavente Judit Benavente Judit Benavente Judit Benavente Judit Benavente Judit Benavente



Spread the love