Spread the love


Η Όλγα Φαρμάκη είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, και διατηρεί όμορφο λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με την στόφα παλαιών σταρ. Ρίξαμε μια πιο προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες που ανεβάζει και σας την παρουσιάζουμε. Είναι θεά.

Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, η μελαχρινή καλλονή έχει ξαπλώσει στα στα βράχια, και βρήκε την ευκαιρία να απαθανατίσει το αψεγάδιαστο κορμί της να μαζεύει την ζέστη του καυτού ελληνικού ήλιου.

Αν και δεν ασχολείται πλέον με το μόντελινγκ και έχει δημιουργήσει ένα fashion blog με την αδερφή της Γωγώ Φαρμάκη, η Όλγα Φαρμάκη έχει ένα από τα ωραιότερα κορίτσια της εγχώριας show biz και όπως είναι λογικό κοπιάζει για να το διατηρήσει.

Κανείς όμως δεν μπορεί να την ξεχάσει τότε που πόζαρε to 2008 για την ελληνική έκδοση του Playboyτα αγαπημένα της αξεσουάρ είναι τότε που απαντούσε ότι : «Τα μικροσκοπικά μαύρα στρινγκάκια και οι σέξι κορσέδες με ζαρτιέρες. Γελάω που οι άντρες τρελαίνονται όταν τα φοράς».

Αυτό όμως που μας είχε ξαφνιάσει ήταν η πόζες της το 2011 στο Playboy Ρουμανίας, που πραγματικά μας είχε αναστατώσει. Μάλιστα όπως είχε αναφέρει ο Νάσος Γουμενίδης στο site του, «το κορίτσι βρέθηκε στα δικαστήρια με τους υπευθύνους του περιοδικού καθώς το υλικό είχε συμφωνήσει να πάει μόνο στα περίπτερα και να μη διαδοθεί στο διαδίκτυο, κάτι βεβαίως που δεν έγινε». Δείτε το βίντεο εδώ

Πριν από κάποιο καιρό και όσο η Όλγα Φαρμάκη είχε ταξιδέψει στην Αμερική για να δει την αδερφή της, υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα, που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο Δημήτρης μόλις είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι δεν αποκλείεται και να παντρευτούν. Έτσι είχε προκαλέσει σε όλους εντύπωση η είδηση του χωρισμού.

Ωστόσο οι δυο του παίρνουν πολύ καλά, και ποτέ δεν υπήρξε κανένας χωρισμός, αφού και το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι μαζί κι ερωτευμένο. Πριν από λίγο καιρό είχαν κάνει και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά από αυτές τις φήμες, στην Ελευσίνα. Πλέον ζουν μαζί και είναι αχώριστοι!

Το όνομα Όλγα Φαρμάκη είναι συνώνυμο με τη λέξη sex symbol στην χώρα μας. Μιλάμε για το απόλυτο θηλυκό και τη φαντασίωση κάθε άνδρα. Μια γυναικάρα, με θεϊκό πρόσωπο και τέλειες αναλογίες. Μία εντυπωσιακή γυναίκα που σε κάθε της εμφάνιση έκανε τους άνδρες να παραληρούν. Με ημίγυμνες και γυμνές φωτογραφήσεις, προκλητικά ρούχα και αποκαλυπτικά μαγιό, η Όλγα Φαρμάκη έχει γίνει κατά καιρούς πρώτο θέμα στην ελληνική show biz.

Πλέον, όλα αυτά, φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν για το «καυτό» μοντέλο. Οι πληροφορίες λένε ότι ζει, πια, τον απόλυτο έρωτα, έχει αφήσει πίσω τα πολλά φώτα της δημοσιότητας. Καμία σχέση, δηλαδή, με τη σεξοβόμβα που περπατούσε και προκαλούσε σεισμό.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Όλγα Φαρμάκη Όλγα Φαρμάκη Όλγα Φαρμάκη Όλγα Φαρμάκη Όλγα Φαρμάκη Όλγα Φαρμάκη Όλγα Φαρμάκη Όλγα Φαρμάκη Όλγα Φαρμάκη Όλγα Φαρμάκη Όλγα Φαρμάκη Όλγα Φαρμάκη Όλγα Φαρμάκη Όλγα Φαρμάκη Όλγα Φαρμάκη Όλγα Φαρμάκη



Spread the love