Spread the love


Η Livia Gullo είναι η πιο καυτή οπαδός της Μπαρτσελόνα, ξεχωρίζοντας για τις γνώσεις και τα πλούσια… προσόντα της.

Ξανθό μοντέλο με τεράστια αγάπη στον αθλητισμό. Η Livia Gullo έχει καταφέρει χάρη στο Instagram να γίνει γνωστή και φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της στα social media.

Με πλούσια προσόντα και μεγάλη άνεση μπροστά στο φακό, η Livia Gullo έχει τον τρόπο της να κάνει τους άντρες να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της.

Το μοντέλο από τη Βραζιλία έχει αναδειχθεί Μις Βραζιλία και δεν κρύβει το πάθος της για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για την Μπαρτσελόνα.

Όταν εμφανίζεται στο γήπεδο ο αντρικός πληθυσμός δεν ξεσηκώνεται μόνο από την ομάδα αλλά και από τη σεξοβόμβα celebrity.

Έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη για τα προσόντα της για αυτό και φροντίζει να τα αναδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πάνω από 838.000 followers είναι γεμάτος φωτογραφίες της όπου ποζάρει με άκρως αισθησιακή διάθεση και συνήθως ημίγυμνη.

Έχει ποζάρει σέξι στο σαλόνι του σπιτιού της, έχει κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού αλλά όχι με τσεμπέρι και ποδιά αλλά με σέξι εμφάνιση για να μην χάνει ποτέ το σεξαπίλ της, φορώντας «καυτό» σορτς και topless, έχει βγεί όταν έχει ξυπνήσει με μικροσκοπικά ρούχα της για να κάνει ποδηλατάδα, έχει δροστίστεί για τα καλά και στη συνέχεια απολαύσει την ηλιοθεραπεία της..

Ακκόμα, έχει γιορτάσει τα γενέθλια της χωρίς «επίσημο ένδυμα», φορώντας μόνο τιράντες, χωρίς μπλούζα και φορώντας μόνο το κάτω εσώρουχο, έχει βγάλει πρωινή selfie με λεοπάρ εσώρουχα, έχει ποζάρει στα χιόνια με εσώρουχα, γούνινο τζάκετ, γούνινες μπότες και μάσκα σκι και τέλος σε διάφορες άλλες πόζες και διαφορετικά σημεία.

Δείτε τη στο Instagram το Twitter και το Facebook

Δείτε και άλλο ένα καυτό αφιέρωμα του Liveviews.gr στην σεξοβόμβα από την Βραζιλία (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Απολαύστε την σε καυτές πόζες της που ακολουθούν:

Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo

Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo

Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo Livia Gullo



Spread the love