Spread the love


Ο Doug Liman βρίσκεται συνέχεια στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό και ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει την νέα του ταινία American Made με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise.

Ο Doug Liman βρίσκεται συνέχεια στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό και ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει την νέα του ταινία American Made με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise.

Από την αποχώρηση του από δύο μεγάλα blockbuster όπως το “Gambit” και το “Justice League Dark” μέχρι τις αποκαλύψεις του για το sequel του “Edge Of Tomorrow”, ο σκηνοθέτης διατηρείται στη δημοσιότητα ενώ παράλληλα συνεχίζει να κυκλοφορεί ταινίες με γοργούς ρυθμούς.

Έτσι μετά το “The Wall” ο σκηνοθέτης ετοιμάζεται να επιστρέψει, μέσα στο 2017, με την ταινία “American Made” και το πρώτο trailer μόλις κατέφθασε.

Σε αυτή πρωταγωνιστεί ο Tom Cruise στο ρόλο του Barry Seal, ενός πιλότου που έχασε τη δουλεία του τη δεκαετία του 1970 όταν συνελήφθη να μεταφέρει εκρηκτικά από το Miami στο Mexico για λογαριασμό μιας ομάδας αντιπάλων του Fidel Castro.

Στη συνέχεια ξεκίνησε μια δεύτερη καριέρα μεταφέροντας ναρκωτικά ενώ όταν συνελήφθη ξανά κατάφερε να κλείσει συμφωνία με τη CIA ώστε να συνεχίσει δουλεύοντας ως πληροφοριοδότης. Φυσικά, η ταινία, αν και βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, παράλληλα διαθέτει πολλά φανταστικά στοιχεία έτσι ώστε να γίνει πιο κινηματογραφική. Δίπλα στον Cruise συναντάμε τους Domhnall Gleeson, Sarah Wright, Jesse Plemons, Lola Kirke και Jayma Mays.

Το “American Made” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Σεπτέμβρη του 2017.

 Δείτε το Site και το Facebook της ταινίας

Δείτε το trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

American Made American Made American Made American Made American Made American Made American Made American Made American Made American Made

American Made

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:      ΝΤΑΓΚ ΛΙΜΑΝ

Σενάριο:              ΓΚΑΡΙ ΣΠΙΝΕΛΙ

Ηθοποιοί:            ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ, ΝΤΟΝΑΛ ΓΚΛΙΣΟΝ, ΣΑΡΑ ΡΑΪΤ, ΚΕΪΛΕΜΠ ΛΑΝΤΡΙ ΤΖΟΟΥΝΣ

Διάρκεια:            1 λεπτά

Πρεμιέρα:           Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής:             2017

Είδος ταινίας:    ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής:          ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας:              ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ



Spread the love