Spread the love


Το νέο φιλόδοξο φιλμ της Ρεμπέκα Ζλοτοφσκί με τίτλο Planetarium (Πλανητάριο) ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Αυγούστου 2017.

Άρωμα από Γαλλία έχει η νέα ταινία της γνωστής ηθοποιού Natalie Portman, η οποία θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τη Lily-Rose Depp, κόρη του γνωστού ηθοποιού Johnny Depp.

Η ταινία ακούει στο όνομα «Planetarium» και λαμβάνει χώρα στη προπολεμική Γαλλία, οπού δυο αδερφές (Natalie Portman και Lily-Rose Depp) πιστεύεται ότι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους νεκρούς. Όλα αρχίζουν να αλλάζουν όταν οι δυο κοπέλες γνωρίζουν έναν Γάλλο παράγωγο με όραμα, κατά τη διάρκεια μιας παράστασης τους.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Rebecca Zlotowski, ενώ η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου, στη Γαλλία.

Περίληψη

Στο Παρίσι της δεκαετίας του ’30, δύο αδερφές – μέντιουμ, η Λόρα και η Κέιτ Μπάρλοου γνωρίζουν περισσότερα για την επικοινωνία με τους νεκρούς, παρά για την καθημερινότητα των ζωντανών. Οι δυνάμεις τους, όμως, θα γίνουν πόλος έλξης ενός Γάλλου κινηματογραφικού παραγωγού, ο οποιός χρειάζεται το ταλέντο τους για το επόμενο φιλόδοξο σχέδιό του στη μεγάλη οθόνη. Οι δύο κοπέλες θα δεχτούν την πρόσκληση, αλλά γρήγορα θα αντιληφθούν μια σκιά που θα αρχίσει να καλύπτει ολόκληρη την Ευρώπη.

Δείτε το Facebook της ταινίας

Δείτε το trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

Planetarium Planetarium Planetarium Planetarium Planetarium Planetarium Planetarium Planetarium Planetarium Planetarium

ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:      ΡΕΜΠΕΚΑ ΖΛΟΤΟΦΚΣΙ

Σενάριο:              ΡΕΜΠΕΚΑ ΖΛΟΤΟΦΣΚΙ & ΡΟΜΠΙΝ ΚΑΜΠΙΓΙΟ

Ηθοποιοί:            ΝΑΤΑΛΙ ΠΟΡΤΜΑΝ, ΛΙΛΙ ΡΟΟΥΖ, ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΣΑΛΙΝΤΖΕΡ

Διάρκεια:            105 λεπτά

Πρεμιέρα:           Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Χρονολογία παραγωγής:             2016

Είδος ταινίας:    ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Χώρα παραγωγής:          ΓΑΛΛΙΑ & ΒΕΛΓΙΟ

Καταλληλότητα ταινίας:              ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Δείτε και άλλα trailer ταινιών στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)



Spread the love