Spread the love


Το Despacito μονοπωλεί την πρώτη θέση σε πολλά charts παγκοσμίως, και το iTunes των ΗΠΑ δεν αποτελούσε εξαίρεση. Αυτό μέχρι και τις 21 Αυγούστου. Η εμφάνιση της Bonnie Tyler σε ενα κρουαζιερόπλοιο όπου ερμήνευσε το τεράστιο hit της του 1983, Total Eclipse of the heart και μεταδόθηκε απευθείας από αμερικανικά κανάλια ήταν αρκετή για να το κάνει το απόλυτο τραγούδι της ημέρας.

Αυτό μέχρι και τις 21 Αυγούστου, όταν η έκλειψη ηλίου επηρέασε και τις μουσικές προτιμήσεις των Αμερικανών, και όχι αστρολογικά.

Η εμφάνιση της Bonnie Tyler σε ενα κρουαζιερόπλοιο όπου ερμήνευσε το τεράστιο hit της του 1983, Total Eclipse of the heart και μεταδόθηκε απευθείας από αμερικανικά κανάλια ήταν αρκετή για να το κάνει το απόλυτο τραγούδι της ημέρας.

Δείτε την στο Facebook , το Twitter και το Instagram

Η ίδια εμφανίστηκε ακόμη κατά τη διάρκεια της μέρας σε κορυφαία προγράμματα όπως το TODAY του NBC αλλά και το CNN Monday (σχολιάστηκε ιδιαίτερα, δείτε το τρίτο βίντεο και θα καταλάβετε), με απότέλεσμα το τραγούδι να φτάσει στο Νο1 του iTunes, ρίχνοντας το Despacito από την κορυφή.



Spread the love