Spread the love


Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου σήμερα παντρεύει την κόρη της Όλγα, που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο μπράτσο του αγαπημένου της Φώτη Λόση, στην Γλυφάδα. Ευτυχισμένη η Όλγα από το δώρο της μητέρας της.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη παντρεύεται σήμερα Παρασκευή στη Γλυφάδα με τον σύντροφό της, Φώτη Λόση μετά από δέκα χρόνια κοινής συμπόρευσης, εκ των οποίων τα έξι αρραβωνιασμένοι.

Η μέλλουσα νύφη μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» για το νυφικό της και για το χτένισμα που επέλεξε να κάνει. Όσο για το δώρο που της έκανε η μητέρα της ήταν ένα δαχτυλίδι κάτι που τη συγκίνησε όπως δήλωσε.

Η κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» βρέθηκε στην πρόβα του νυφικού, του χτενίσματος και εκείνη μίλησε για τον άντρα της ζωής της, τις ετοιμασίες της εμφάνισής της, αλλά και για το δώρο που της έκανε η μητέρα της Άντζελα Δημητρίου.

Το μυστήριο θα γίνει απόψε στις 9 το βράδυ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα και στο γλέντι αναμένεται να τραγουδήσει και η Λαίδη ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη.

Δείτε την αγγελία του γάμου τους:

Άντζελα ΔημητρίουΤο ζευγάρι κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες για την μεγάλη μέρα, ενώ η Όλγα επέλεξε να δείξει το προσκλητήριο μέσω των social media.

Άντζελα Δημητρίου

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love