Spread the love


Ο Απόστολος Γκλέτσος ξεσήκωσε τα πλήθη με το εκπληκτικό του ζεϊμπέκικο στη συναυλία που έδωσε η Άννα Βίσση, και δόθηκε η ευκαιρία για «επανασύνδεση», αλλά και τον θαυμασμό του κοινού.

Η Άννα Βίσση πραγματοποίησε μια συναυλία στην Λευκωσία στο αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών και η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη.

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το «παρών» ήταν και ο Απόστολος Γκλέτσος. Μάλιστα όταν η τραγουδίστρια ερμήνευε το «Εκατομμύρια», εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη ανέβηκε στην σκηνή και χόρεψε ζεϊμπέκικο με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Άννα Βίση επέστρεψε στην Κύπρο για μια μόνο συναυλία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών στην Λευκωσία, για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος «Σοφία για τα παιδιά», ιδιαίτερα του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω» που για 5η συνεχόμενη χρονιά παρέχει μεσημεριανό φαγητό σε 16 ολοήμερα δημοτικά στην Κύπρο.

Ανάμεσα σε μια καταπληκτική 11μελή μπάντα με εξαιρετικούς σολίστες, η Άννα επιμελίθηκε με κέφι ένα εκρηκτικό πρόγραμμα με τη μορφή πάρτι, έχοντας στις παρακαταθήκες της κλασικά τραγούδια που άλλοτε αποκτούν ένα swing αέρα κι άλλοτε παραμένουν πιστά στον πρωτότυπο ήχο τους, τονίζοντας έτσι τη διαχρονικότητά τους.

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love