Spread the love


Από τις κοπέλες που είχαν ξεχωρίσει στο “Next Top Model” ήταν χωρίς αμφιβολία η Ιωάννα Ντέντη, η οποία μάλιστα έφτασε μέχρι το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Σήμερα ζει στο Λονδίνο, ολοκληρώνει τις σπουδές της στην διατροφολογία και την ομοιοπαθητική και πριν από μερικούς μήνες παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της

Μπορεί τώρα να μας απασχολεί το My Style Rocks, πριν από αρκετά χρόνια όμως όλοι είχαν στραμμένη την προσοχή τους στο Next Top Model.

Από τις κοπέλες που είχαν ξεχωρίσει ήταν χωρίς αμφιβολία η Ιωάννα Ντέντη, η οποία μάλιστα έφτασε μέχρι το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει.

Αυτό φυσικά δεν τη σταμάτησε, αφού αμέσως μετά έφυγε για το εξωτερικό και ξεκίνησε να δουλεύει ως επαγγελματίας μοντέλο.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Σήμερα ζει στο Λονδίνο, ολοκληρώνει τις σπουδές της στην διατροφολογία και την ομοιοπαθητική και πριν από μερικούς μήνες παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Γάλλο Ζαν Φιλίπ Ντουμένγκ, διευθυντή της εταιρίας Withings.

Δείτε ακόμα: Η Θεσσαλονικιά καλλονή που αναστατώνει τις πασαρέλες του εξωτερικού

Φυσικά το modeling συνεχίζει να είναι βασικό κομμάτι της ζωής της, με την ίδια να ανεβάζει συχνά υπέροχες φωτογραφίες από τις δουλειές της στο instagram.

Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη

Ιωάννα Ντέντη



Spread the love