Spread the love


Και ξαφνικά πάνω στην σκηνή του τηλεπαιχνιδιού «Ελλάδα έχεις Ταλέντο 2017» ανεβαίνει ο Νάσος, ένα παιδί Ρομά με την κιθάρα του και οι τρεις κριτές του παιχνιδιού περίμεναν να αρχίσει να τραγουδά.

Ο τύπος είναι Βολιώτης, όπως αναφέρει και στο τραγούδι του, που είναι δικό του σε στίχους και μουσική, που εμπνεύστηκε από αληθινή ιστορία, που έχει ζήσει στο «Αζούρο», ένα νυχτερινό κατάστημα στο Βόλο.

Αφού τους καλόπιασε με ευγενικά σχόλια και κοπλιμέντα πήρε την κιθάρα στα χέρια του και άρχισε να τραγουδάει, σε ρυθμό που έκανε την κριτική επιτροπή να χαμογελάει ευχάριστα, και να προσπαθεί να ακούσει τα λόγια του τραγουδιού.

Ξαφνικά ήρθε η ώρα του ρεφρέν, και ο Νάσος είπε την μαγική λέξη «Κ@ριόλα», με το σχετικό μπιπ πάνω, αλλά το ξέσπασμα του κοινού με δυνατό χειροκρότημα έκανε το καλλιτέχνη να συνεχίσει ευχαριστημένος, σχημετίζοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Το τραγούδι του τρέλανε όλο το show «Ελλάδα έχεις Ταλέντο 2017», και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε viral στο Youtube, αφού δημοσιεύτηκε στις 3 Οκτωβρίου 2017, και μέχρι σήμερα το έχουν δει περισσότεροι από 1.308.835 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου.

Σχεδόν στο 1:42″ τραγουδάει το εξαιρετικής έμπνευσης στίχο: «Κι εκεί τα είδα όλα, μ αυτόν, μωρή κ@ριόλα, αυτός δεν ξέρει τι σημαίνει χτένα, αυτός είναι πιο γύφτος από μένα»..

Στο 4:20″ είχε και ένα απόσπασμα από ένα τραγούδι έκπληξη που έγραψε ειδικά για την κριτική επιτροπή.. ανάμεσα από Κυριαζή και Παντελίδη, και την «επόμενη φορά που θα έρθω μπορώ να φέρω κλαρίνο, και άμα θέλετε μπορώ να στήσω και πάγκο λαϊκής», και τους τελείωσε κανονικά..

Ε, εκεί έγινε χαμός.. Χαμός και μετά το τραγούδι από τα σχόλια της κριτικής επιτροπής.

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love