Spread the love


Σπουδαία νέα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) αφού έγινε για τέταρτη φορά πατέρας, και το ανακοίνωσε με μια τρυφερή ανάρτηση του Πορτογάλου αστέρα στο Instagram, από το μαιευτήριο.

Πετάει στα σύννεφα αυτές τις ημέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο, και δεν το κρύβει μέσω των social media, ο Πορτογάλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε την γέννηση του τέταρτου παιδιού του, της Αλάνα Μαρτίνα!

Με μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, ο CR7 έκανε γνωστό τον ερχομό της μικρής, ποζάροντας όλο χαρά δίπλα στη σύντροφό του και τον Κριστιάνο τζούνιορ (έχει και δίδυμα με παρένθετη μητέρα).

«Η Αλάνα Μαρτίνα μόλις γεννήθηκε! Τόσο η Τζορτζίνα (σ.σ σύντροφός του) όσο και η Αλάνα είναι μια χαρά. Είμαστε τόσο χαρούμενοι» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ρονάλντο, σε μία από τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής του.

Δείτε τον στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις τελευταίες του αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που τον ακολουθούν περισσότεροι από 115 εκατομμύρια followers.

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo



Spread the love