Spread the love


Τη δικαστική οδό επέλεξε για να αμυνθεί η γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου, και απαντάει έτσι στο δημοσίευμα που ήθελε να έχει παρατήσει τους γονείς της. «Αυτό το δημοσίευμα δε θίγει μόνο εμένα αλλά και την οικογένειά μου».

Στη Δικαιοσύνη κατέφυγε η Μελίνα Ασλανίδου με αφορμή πρωτοσέλιδο εφημερίδας, που έλεγε ότι έχει «παρατήσει» τους γονείς της στο χωριό και σιτίζονται από ένα ίδρυμα. Η τραγουδίστρια φανερά ενοχλημένη από τα όσα γράφτηκαν και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό. «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να πειράξει τους γονείς μου», δηλώνει η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό».

«Δεν μπορείς να πειράζεις φιλήσυχους ανθρώπους που μένουν σε ένα χωριό χωρίς να ενοχλούν κανέναν», είπε η Μελίνα Ασλανίδου τονίζοντας πως η οικογένεια είναι κάτι που βάζει πάνω απ’ όλα. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να μην αφήσει το δημοσίευμα έτσι.

«Αυτό το δημοσίευμα δε θίγει μόνο εμένα αλλά και την οικογένειά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

Μελίνα Ασλανίδου: Σάλος με δημοσίευμα που θέλει τους γονείς της να σιτίζονται σε ίδρυμα. Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά».



Spread the love