Spread the love


Στην εκπομπή «Αυτοψίες» με τον Αντώνη Σρόιτερ στην τηλεόραση του Alpha ήταν καλεσμένη την Μίνα Αρναούτη, η οποία για πρώτη φορά μιλά για το τραγικό δυστύχημα που κόστισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη.

Ένα μικρό απόσπασμα της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ πρόβαλλε η εκπομπή Happy Day.

«Ο Παντελής δεν ήταν μεθυσμένος – Του είπα να μην τρέχει αλλά δεν άκουσε…»

«Εμένα ο Παντελής όταν μου είπε “αν θέλεις να έρθεις εκεί”, μου είπε ότι θα πάμε σε ένα σπίτι που είναι ο φίλος μου ο τάδε, να παίξουμε λίγο πόκερ, να γελάσουμε. Εγώ δε φαντάστηκα ότι μπορεί αυτό να μην είναι σπίτι. Να είναι σπίτι λέσχη.

Όταν έφτασα εκεί διαπίστωσα ότι ήταν πολλά τα λεφτά που παίζανε. Ότι ήταν πιο επαγγελματικό», ακούγεται να λέει η 31χρονη και στη συνέχεια περιγράφει:

«Πριν το ατύχημα δε μιλάγαμε καθόλου μεταξύ μας. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω τσέκαρε κάτι μηνύματα στο κινητό της. Κατάλαβα ότι πήγαινε για τον τοίχο.

Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει. Σα να το άφησε να φύγει». Ανέφερε ακόμη ότι έβαλε τη ζώνη της εκ των υστέρων, αφού είχε ξεκινήσει το αυτοκίνητο καθώς φοβήθηκε με τον τρόπο που οδηγούσε ο τραγουδιστής.

«Δεν θεωρώ ότι έκανα άδικες επιθέσεις στην οικογένεια του Παντελή. Αν έκανα επιθέσεις. Θεωρώ απλά ότι έλεγα την αλήθεια», κατέληξε.

Δείτε το site της mercimyrcene.blogspot.gr

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Η Μίνα Αρναούτη μίλησε, επίσης, για την επίθεση που δέχτηκε στα social media, για τις δραματικές στιγμές στο νοσοκομείο ενώ μέσω του δικηγόρου της αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον εκείνων που τη δυσφήμισαν.

Η Μίνα Αρναούτη είναι ένα άγγελος με μαγιό (ΦΩΤΟ)

«Ήρθε η εποχή να μιλήσω γιατί έχω μια απόφαση δικαστηρίου στα χέρια μου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η θέση μου για να μιλήσω πιο πριν. Ένιωθα ότι δεν ήμουν δυνατή για να το κάνω. Εγώ τον γνώρισα τον Παντελή λίγο πριν γίνει διάσημος. Γνωριστήκαμε μέσω ενός φίλου. Κάναμε βόλτες, βγαίναμε με κοινούς φίλους και όταν άρχισε να γίνεται διάσημος καμαρώναμε για αυτόν και για τα τραγούδια του. Ήταν ένας πολύ καλός φίλος. Τη Φρόσω τη γνώρισα πολύ πιο μετά τον Παντελή. Είχαμε ξεκινήσει να δουλεύουμε μαζί σε ενα μαγαζί στο νησί. Και εκεί ερχόταν και μας συναντούσε ο Παντελής και μάλιστα μερικές φορές ερχόταν μαζί με τον αδερφό του, τον Φίλιο, με τον οποίο θέλω να πω ότι είχα πολύ καλή σχέση τότε μαζί του, φιλική».

Δεν έδειχνε μεθυσμένος. Αν το ένιωθα αυτό θα είχα φύγει με ταξί. Έκανε αυτό που ήθελε εκείνος. Δεν θα με άκουγε αν του έλεγα μην οδηγείς. Αλλά δεν τέθηκε καν σαν θέμα αυτό. Εγώ θα πήγαινα σπίτι μου ή θα με άφηναν κάπου κοντά στο σπίτι. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω συνοδηγός κι εγώ καθόμουν πίσω από τη Φρόσω. Δεν φορούσε κανείς ζώνη. Ο Παντελής ξεκίνησε κανονικά, αρχικά.

Εγώ πρώτη φορά μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε ο Παντελής. Δεν τον είχα ξαναδεί να οδηγεί. Από την αρχή του έλεγα να μην τρέχει. Πριν το ατύχημα δεν μιλάγαμε καθόλου μεταξύ μας. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω τσέκαρε κάτι μηνύματα στο κινητό της… Την ώρα του ατυχήματος του είπα: “Παντελή μην τρέχεις γιατί φοβάμαι”. Εκείνος αύξησε ταχύτητα και τότε έβαλα τη ζώνη μου. Δεν είναι ότι δεν με άκουσε αλλά αδιαφόρησε για αυτό που του είπα. Ανησύχησα και δεν πρόλαβα να τα σκεφτώ όλα και έγινε το ατύχημα. Κατάλαβα ότι πήγαινε για τον τοίχο. Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει. Σαν να το άφησε να φύγει. Δεν θυμάμαι ότι προσπάθησε να το μαζέψει. Δεν τον είχε πάρει ο ύπνος, έτσι πιστεύω. Θυμάμαι ότι άκουσα μια κραυγή της Φρόσως»

Ένιωθα τύψεις που έζησα εγώ κι όχι εκείνος. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι όμως για να αποτρέψω το ατύχημα.

Δύο μήνες μετά μαθαίνω την αλήθεια. Πέντε μήνες έμεινα μέσα στο νοσοκομείο και έκανα έξι χειρουργεία. Τα τρία ήταν την πρώτη μέρα που πήγα στο νοσοκομείο καθώς κινδύνευσε πολύ η ζωή μου. Έβλεπα τη μητέρα μου στο νοσοκομείο να κλαίει και έλεγα ότι ευθύνομαι εγώ για αυτό που περνάει τώρα η μαμά μου. Θυμάμαι ότι έβλεπα εφιάλτες, έβλεπα στιγμές του ατυχήματος. Είχα πάθει μετατραυματικό σοκ.

Η Μίνα εξέφρασε και ένα μεγάλο παράπονο για την οικογένεια Παντελίδη.

«Δικαιολόγησα και τον Τριαντάφυλλο και τη μητέρα του. Καταλαβαίνω τον πόνο τους αλλά κι εγώ έπρεπε να μιλήσω. Δεν θεωρώ ότι έκανα άδικες επιθέσεις στην οικογένεια του Παντελή, αν έκανα επιθέσεις. Θεωρώ απλά ότι έλεγα την αλήθεια. Κι εγώ πέρασα πολλά. Άλλαξε εντελώς η ζωή μου. Εφόσον επέλεξαν να πουν την αλήθεια τους δημόσια έτσι κι εγώ αποφάσισα να πω τη δική μου αλήθεια.

Ξεκίνησα να ανεβάζω φωτογραφίες μου στο Facebook. Προσπαθούσα να ικανοποιήσω την ανάγκη μου για να ξαναγυρίσω στη ζωή γιατί δεν ήθελα να με λυπούνται. Έδειχνα την καλύτερη πλευρά του εαυτού μου. Κι ο κόσμος μου έγραφε:”να μείνεις ανάπηρη, εσύ τον σκότωσες τον Παντελή”.

Δεν κρατάω κάποια κακία στην οικογένεια του Παντελίδη. Εφόσον μαθεύτηκε η αλήθεια θεωρώ ότι είμαι πολύ αδικημένη από την οικογένεια του Παντελή. Δέχτηκα μεγάλο πόλεμο και δεν είπαν ποτέ να αφήσουμε αυτό το κορίτσι να σταθεί στα πόδια του. Περιμένω μια συγγνώμη από τον Φίλιο. Ο αδερφός του Παντελή με στοχοποίησε, ότι είμαι ψευδομάρτυρας και ότι κάνω παράνομες δουλειές. Δεν εχω μετανιώσει για όσα έγραψα, δέχτηκα πόλεμο και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Είμαι πολύ περήφανη για αυτά που είπα. Με ενδιέφερε η εικόνα μου και δεν με ενδιέφεραν τα χρήματα της αποζημίωσης. Έπρεπε να μιλήσουν μαζί μου πρώτα και δεν ήρθαν ποτέ στο νοσοκομείο να με δουν.

Πραγματικά, καταλαβαίνω πολύ τον πόνο αυτής της μάνας. Τι να πεις σε μια μητέρα που έχασε το παιδί της. Όλα αυτά έπρεπε να γίνουν σιωπηλά όμως. Φοβάμαι να πάω να μιλήσω σε αυτούς τους ανθρώπους με τόσο πόλεμο που δέχτηκα. Αν ζούσε ο Παντελής δεν θα ζητούσα καμία αποζημίωση αλλά και ο ίδιος ο Παντελής ήταν τόσο καλός που δεν θα με άφηνε χωρίς αποζημίωση, γιατί έτσι ήταν ο Παντελής. Όταν γίνεται κάποιο ατύχημα βγαίνουν κάποιες αποζημιώσεις, αυτό ζητάω κι εγώ.

Δείτε ακόμα:

Μίνα Αρναούτη: «Παντελή μην τρέχεις γιατί φοβάμαι» (BINTEO)



Spread the love