Spread the love


Ο Νότης Σφακιανάκης έθιξε το θέμα της αποχώρησης της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα το 2013 στην εκπομπή «Late Night Show» στις 22 Νοεμβρίου 2017 με τον Γιώργο Λιάγκα, και ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε ότι «Επιβάλλεται να μου πει συγγνώμη»..

Η Δέσποινα Βανδή το 2013 είχε αποχωρήσει από το σχήμα που ετοίμαζαν με τον Νότη Σφακιανάκη, θέλοντας να διαχωρίσει τη θέση της από τις θετικές δηλώσεις του τραγουδιστή για τη Χρυσή Αυγή.

Η τραγουδίστρια με ανακοίνωση της στο Facebook ξεκαθάρισε τη θέση της και κατέληγε γράφοντας ότι είναι παιδί μεταναστών, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή του στις θετικές δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για την Χρυσή Αυγή.

«Εγώ δεν είμαι παιδί μεταναστών, υπήρξα ο ίδιος μετανάστης» είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε λέγοντας ότι δεν έχουν μιλήσει εκ τότε με τη Δέσποινα.

«Τι να της πω; Εκείνη πρέπει να έρθει να μου πει “συγγνώμη”. Επιβάλλεται να μου πει “συγγνώμη!”. Όταν κάνεις λάθος αυτό πρέπει να κάνεις, για να δείχνεις ότι το αντιλήφθηκες, για να μπορεί και ο άλλος να σου μιλάει»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε όλη την συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη:

Ο Νότης Σφακιανάκης στο «Late Night Backstage»:



Spread the love