Spread the love


Ο συμπαθής ηθοποιός Κώστας Βουτσάς έχει γίνει άλλος άνθρωπος μετά την γέννηση του γιου του Φοίβου από την Αλίκη Κατσαβού. Αυτός είναι και ο λόγος που από τώρα σκέφτεται την περιουσία που θα του αφήσει.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ηθοποιός που λατρεύτηκε μέσα από τις ταινίες στου στον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, έχει γράψει όλη του την περιουσία στις δύο πρώην συζύγους του και στην κόρες του. Η γέννηση του μικρού του γιου, όμως, του Φοίβου, τον καθιστά υπεύθυνο και για τη δική του εξασφάλιση.

Ο ίδιος ο Κώστας Βουτσάς, έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ότι το δώρο της Αλίκης Κατσαβού, ο μικρός του γιος τους, του έχει χαρίσει επιπλέον 20 χρόνια Ζωής! Ωστόσο, οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και ο ηθοποιός έχει αποφασίσει τι θα αφήσει στη νέα του οικογένεια μετά τον θάνατό του.

”Ο Κώστας ήθελε να του προσφέρει το συγκεκριμένο σπίτι καθώς μέσα σε αυτό περικλείονται όλες οι πρώτες στιγμές που έζησαν μαζί μπαμπάς και γιος και οι οποίες θα ακολουθούν τον Βουτσά για πάντα”, δηλώνει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ηθοποιού στο περιοδικό «ΧΑΙ».

Όσο για τη σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού; Θα της αφήσει τη σύνταξή του, μιας και όλα τα υπόλοιπα έχουν πάει στα παιδιά του!

Μακάβριο το θέμα αλλά ο Κώστας Βουτσάς έχει ήδη βάλει τα πράγματα της ζωής του σε σειρά, λόγο της ωριμότητας που του δίνει η ηλικία του.



Spread the love