Spread the love


Από την στιγμή που έγινε γνωστή η αποχώρηση της διευθύντριας προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη, άρχισαν οι φήμες ότι ο επόμενος σταθμός της θα είναι εκτός απρόοπτου το κανάλι «Ε».

Έτσι, άρχισαν να οργιάζουν οι φήμες σχετικά με τα ονόματα που θα στελεχώσουν το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Πρώτο και καλύτερο το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη το οποίο όχι μόνο ακούστηκε αλλά σύμφωνα με τα όσα γράφονται έκλεισε ήδη εκπομπή. H παρουσιάστρια η οποία διέψευσε ότι υπάρχει πρόταση από την κυρία Μαραγκουδάκη λέγοντας μάλιστα πως «η σχέση μου με την Άλκηστη είναι εξαιρετική.

Άλλωστε η δικαστική διαμάχη μου με τον ΣΚΑΪ ουδεμία σχέση έχει με εκείνη, αφορά εμένα και τον σταθμό. Έχουμε μιλήσει φιλικά στο τηλέφωνο αλλά ουδέποτε μου προτάθηκε κάτι. Μάλιστα κι εγώ έμαθα ότι τελικά έκλεισε στο «Ε» αφού διάβασα κάποια δημοσιεύματα».

Ίσως στο μέλλον φυσικά και όταν η νέα επικεφαλής του προγράμματος του «Ε» αναλάβει κι επίσημα την θέση της να κάνει επαφές με πολλά ονόματα από τον χώρο της τηλεόρασης. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί ούτε ποιος θα έρθει αλλά ούτε και ποιος θα μείνει, κάτι που έχει εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον.



Spread the love