Spread the love


Στον Γιώργο Λιάγκα με τον οποίο κινούνται στην στην ίδια τηλεοπτική ζώνη του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «TV έθνος». Ανήμερα των γενεθλίων του τον «σφάζει» με το γάντι.

«Όσον αφορά στη θεματολογία που αναφέρεσαι, να σου θυμίσω ότι τέτοιου είδους εκπομπές κάνω τα τελευταία τέσσερα χρόνια που είμαι στον ΑΝΤ1. Άρα, άλλοι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τι θεματολογία πρέπει να βρουν για να μη μοιάζει με αυτό που ήδη υπάρχει εδώ και χρόνια, και όχι εγώ.

Όσο για το «άσπονδοι συνάδελφοι», δεν είχα ούτε και έχω κάτι να χωρίσω με τον Γιώργο Λιάγκα, γιατί νιώθω ότι είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι κατ’ αρχάς, αλλά και στο θέμα της παρουσίασης απέχουμε παρασάγγας.

Δε με ενοχλεί καθόλου που υπάρχει παρόμοια εκπομπή, διότι και στο εξωτερικό μπορεί να υπάρχουν ταυτόχρονα και δέκα παρόμοιες εκπομπές. Ο καθένας τις παρουσιάζει με τον τρόπο του. Σίγουρα στην Ελλάδα οι καλεσμένοι είναι περιορισμένοι, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει η κάθε εκπομπή να το λύσει μόνη της» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι μιλήσαμε πολύ για τον Γιώργο Λιάγκα. Εύχομαι να είναι καλά αυτός και τα παιδιά του και όσοι αγαπά. Και καλή συνέχεια σε ό, τι κάνει».

Δείτε τον στο Facebook το και στο Instagram

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σήμερα έχει τα γενέθλιά του και τα γιορτάζει με μια ανάρτηση στο Instagram, και κάνει τον απολογισμό του.

Δείτε την ανάρτησή του:

44 χρονών σήμερα…σάν όνειρο μου φαίνεται…πότε πέρασαν 44 χρόνια… προσπαθώ να κάνω ενα “ταξίδι” στον χρόνο για να θυμηθώ τα όμορφα,τα δύσκολα τα δίκαια και τα άδικα… και πολύ γρήγορα καταλαβαίνω ότι μια τέτοια μέρα πρέπει να κλείσω τα μάτια μου και όταν τ´ανοίξω να εχω απλώς κρατήσει αυτά που με έκαναν να βρώ την αλήθεια μου και αυτά που μου εδειξαν τά λάθη μου… στο επόμενο κλείσιμο και άνοιγμα των ματιών μου πρέπει να καταλάβω οτι σήμερα ειναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωης μου… και να χαμογελασω…ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και ευχαριστώ ολους αυτούς που με κάνουν κάθε μέρα καλύτερο άνθρωπο… αν και έχω ακόμα πολυ δουλειά!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) στις



Spread the love