Spread the love


Ο παρουσιαστής με καυστικά σχόλια κατά της τραγουδίστριας είπε μεταξύ άλλων ότι έκανε τις καταγγελίες γιατί ίσως τώρα θέλει να βγάλει νέο τραγούδι. “Όλες τώρα θυμήθηκαν ότι τις έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά…”

O Γιώργος Λιάγκας μετά τα όσα αποκάλυψε η Μάρω Λύτρα για τον διάσημο Έλληνα στο χώρο της μουσικής και της showbiz,που την παρενόχλησε, έκανε την κριτική του μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή. Ο παρουσιαστής με καυστικά σχόλια κατά της τραγουδίστριας είπε μεταξύ άλλων ότι έκανε τις καταγγελίες γιατί ίσως τώρα θέλει να βγάλει νέο τραγούδι. “Όλες τώρα θυμήθηκαν ότι τις έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά…”

Η Μάρω Λύτρα σήμερα ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιάγκα στο facebook με καυστικούς χαρακτηρισμούς λέγοντας ότι είναι ένας ατάλαντος δημοσιογράφος ο οποίος έγινε γνωστός προσβάλλοντας ανθρώπους.

“Ήθελα να το μοιραστώ αυτό… Δείτε το πάνελ και τον εξονυχιστικό έλεγχο από τον οποίο με περνάνε…Λιάγκα ποιος είσαι; Γιατί είσαι στην τηλεόραση; Είσαι … δημοσιογράφος και ατάλαντος και ένας βαρετός άνθρωπος χωρίς χάρισμα. Έγινες διάσημος προσβάλλοντας ανθρώπους σε πρωινάδικα. Η βραδινή εκπομπή σου είναι μια φθηνή κόπια την αμερικανικής. Δεν είσαι αστείος, δεν είσαι γοητευτικός και οι ερωτήσεις σου είναι βαρετές όπως και εσύ…Έκατσα και σε άκουσα να με ‘σκοτώνεις’. Και τώρα θα επιστρέψω την χάρη. Είσαι τόσο τίποτα που γίνεσαι κάτι επειδή μιλάς για άλλους. Αυτοί που μένουν σε γυάλινα σπίτια δεν πρέπει να πετάνε πέτρες. Δεν χρειάζομαι την τηλεόραση σου πλέον. Δεν πουλάω τίποτα και θα σου πω γιατί το λέω τώρα.Ίσως προσπάθησα να το πω αλλά κανείς δεν με άκουσε γιατί το timing είναι τα πάντα. Και κυρίες, περιμένω περισσότερα από εσάς.

Επίσης με κατηγορούν ότι όλο αυτό το έβγαλα από το κεφάλι μου, το δημιούργησα μόνη μου. Δεν ισχύει αυτό. Περιμένω για τα δικαιώματα μου.Δεν είμαι μόνη μου. Ξέρω πολλές στις οποίες έχει κάνει το ίδιο, αλλά εκείνες νομίζουν ότι είναι οκ! Για αυτό Γιώργο Λιάγκα κλείσε το αμόρφωτο, απαίδευτο στόμα σου γιατί όταν είπα παγκόσμιο εννοούσα ότι μένω στον Καναδά και αυτό έγινε στην Ελλάδα”



Spread the love