Spread the love


Μια απίστευτη γκάφα στο συνέβη στο εξώφυλλο του περιοδικού «Vanity Fair». Από το πολύ Photoshop στις φωτογραφίες της Annie Leibovitz η Όπρα Γουΐνφρεϊ κατέληξε με 3 χέρια και η Ρις Γουίδερσπουν με 3 πόδια, και ξαφάνισαν τον James Franco μετά τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης.

Όσοι είδαν το εξώφυλλο του «Vanity Fair» τα είδαν όλα τριπλά! Τι και αν είχαν επιστρατευτεί η Όπρα Γουΐνφρεϊ, η Νικόλ Κίντμαν, η Ρις Γουίδερσπουν και ο Τομ Χανκς; Έπεσε τέτοιο photoshop στις φωτογραφίες της Annie Leibovitz που η Όπρα απέκτησε τρίτο χέρι και η Ρις Γουίδερσπουν ένα επιπλέον πόδι.

Το τεύχος με το πιο επικό fail στο Vanity Fair πέρασε απαρατήρητο πριν από την έκδοση του επετειακού τεύχους για τα 24 χρόνια κυκλοφορίας του και προκάλεσε χαμό στο ίντερνετ. Με μεγάλη δόση χιούμορ σχολίασαν η Όπρα Γουΐνφρεϊ και η Ρις Γουίδερσπουν την επική γκάφα.

«Λοιπόν υποθέτω ότι τώρα όλοι ξέρουν πως έχω 3 πόδια. Ελπίζω να μπορείτε να με αποδεχτείτε για αυτό που είμαι», σχολίασε η Ρις Γουίδερσπουν. Η Όπρα δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει με άφθονη δόση χιούμορ. «Αποδέχομαι το τρίτο σου πόδι από τη στιγμή που αποδέχεσαι το τρίτο μου χέρι».

Έτσι, ο κόσμος δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει για την γκάφα το περιοδικό στα social media. «Τώρα που αποκαλύφθηκε η Όπρα ως εξωγήινη με 3 χέρια, η προοπτική της προεδρικής υποψηφιότητάς της παίρνει πιο απειλητική τροπή». «Αν περνάτε δύσκολα σήμερα στη δουλειά θυμηθείτε ότι δεν είστε ο άνθρωπος που έδωσε το ok για τις φωτογραφίες της Ρις Γουίδερσπουν με τρία πόδια και της Όπρα Γουΐνφρεϊ με τρία χέρια».

Δείτε το στο Twitter το και στο

Τα επικά fail έρχονται λίγες ώρες αφότου το «Vanity Fair» αποκάλυψε πως αφαίρεσε ψηφιακά τον James Franco μετά τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του, όπως σημειώνει στο δημοσίευμά της η Dailymail.co.uk

Vanity Fair Vanity Fair Vanity Fair Vanity Fair Vanity Fair

Τέλος, δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού «Vanity Fair»: Vanity Fair Vanity Fair Vanity Fair Vanity Fair Vanity Fair



Spread the love