Spread the love


Η φάρσα που ακύρωσε την τελευταία στιγμή ο Γιώργος Μητσικώστας φοβούμενος τις αντιδράσεις… «Κάθισα λίγη ώρα και σκέφτηκα τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και ότι θα με βρουν κρεμασμένο από ένα έλατο. Και απλώς δεν το προχώρησα. Δεν το τόλμησα», αποκάλυψε.

Ο Γιώργος Μητσικώστας έδωσε συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» και τη Φένια Γιαννουλάδη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τη φάρσα που ήθελε να κάνει στον Γιώργο Παπανδρέου και την Κριστίν Λαγκάρντ, την οποία όμως δεν προχώρησε την τελευταία στιγμή.

«Ήθελα κάποια στιγμή να κάνω μια φάρσα στον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά θα έπρεπε να ξυπνήσω τη Λαγκάρντ στις 3 τα ξημερώματα. Ήταν η περίοδος λίγο πριν παραδώσει ο Παπανδρέου στον Παπαδήμο και ήμουν στον ΑΝΤ1. Ένα πρωί, καθώς ετοίμαζα την εκπομπή για το ραδιόφωνο ρώτησα μια κοπέλα από το δελτίο αν έχουμε το τηλέφωνο της Κριστίν Λαγκάρντ. Μου είπε ότι είχε ένα τηλέφωνο στο Παρίσι.

Πήρα λοιπόν και ήταν η γραμματέας της. Έκανα κατευθείαν τη φωνή του Παπανδρέου, ενώ συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις κάνεις πρώτα τη γραμματέα και μετά… περνάς τη γραμμή. Ήταν 9 το πρωί. Μου είπε ότι η Λαγκάρντ είναι στη Νέα Υόρκη και μου έδωσε τον προσωπικό της αριθμό, διευκρινίζοντας ωστόσο, ότι αυτή τη στιγμή εκεί η ώρα είναι 3 τα ξημερώματα.

Κάθισα λίγη ώρα και το σκέφτηκα. Μετά σκέφτηκα και τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και ότι θα με βρουν κρεμασμένο από ένα έλατο. Και απλώς δεν το προχώρησα. Δεν το τόλμησα», αποκάλυψε ο Γιώργος Μητσικώστας.

Δείτε Facebook.com/Mhtsishow/ και Facebook.com/GMitsik/



Spread the love