Spread the love


Αλλαγή φιλοσοφίας και στρατηγικής στον ΑΝΤ1 και η καταιγίδα ξέσπασε με το «Late Night» με τον Γιώργο Λιάγκα κόβεται, ενώ σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου και το «2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν θα βγει στον αέρα.

«Πρόκειται να υπάρξει ένα ολικό facelift του ΑΝΤ1 και σε ένα κομμάτι με αυτό έχει να κάνει το κόψιμο της εκπομπής με τον Γιώργο Λιάγκα, διότι από το δεύτερο μέρος της σεζόν ο ΑΝΤ1 έχει σκοπό να τα αλλάξει όλα και το βλέπουμε με την απόφαση αυτή» ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου και πρόσθεσε:

Late Night

«Δεν είναι τόσο τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί ήταν αρκετά ικανοποιητικά. Υπήρχε μια γενικότερη δυσαρέσκεια ως προς τον Γιώργο Λιάγκα και ήταν περισσότερα τα προβλήματα που δημιουργούσε η εκπομπή αυτή στο κανάλι, παρά αυτά που επέλυε», θυμίζοντας την κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το θέμα με τον Σπύρο Μπιμπίλα αλλά και το θέμα με τη Χριστίνα Κολέτσα.

Late Night

«Δεν έχει αποφασιστεί καμία μετακίνηση και καμία αξιοποίηση σε άλλο πόστο προς το παρόν» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day» σύμφωνα με τις πηγές της, όσον αφορά το θέμα της μετακίνησης του Γιώργου Λιάγκα στη μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love