Spread the love


Ο γνωστός ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος εξομολογήθηκε για τη ζωή του σήμερα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Όλα καλά». «Ζω σε ένα σπίτι που είναι 40 τ.μ., εκεί μένω εγώ» και και ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν δέχθηκε λογοκρισία στα τηλεοπτικά κανάλια που δούλεψε.

«Ζω σε ένα σπίτι που είναι 40 τ.μ., εκεί μένω εγώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Όλα Καλά». Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε και στην ερώτηση για το αν έχει δεχτεί λογοκρισία κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του πορείας:

«Δεν είχα καμία λογοκρισία, ούτε στο Mega, ούτε στον Alpha. Ποτέ μου! Κι αυτό ήταν κάτι που ήταν δεδομένο. Κι όπου και αν συνεργαστώ, αν θα ξανά είμαι στην τηλεόραση, είναι σίγουρο ότι αυτό θα έχει διασφαλιστεί. Πιέσεις γύρω γύρω υπήρχαν, τηλεφωνήματα υπήρχαν και χειρότερα υπήρχαν, αλλά δεν κόπηκε κάτι από αυτά που ήθελα να πω. Ό,τι είπα, το πλήρωσα»!

Μετά από τόσα χρόνια πετυχημένης πορείας στον χώρο ρωτήθηκε αν έχει βγάλει χρήματα. «Ζω σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικά. Ασφαλώς κι έχω βγάλει χρήματα».

Την απογοήτευσή του για την εικόνα του διαδικτύου εξέφρασε και δικαιολόγησε το γιατί. «Πιστεύω ότι στο διαδίκτυο σήμερα λειτουργούν ηλεκτρονικές συμμορίες και από την ώρα που δεν βγαίνει κανείς να τις ξεκαθαρίσει, δεν έχω κανένα λόγο να συμμετέχω σε αυτό. Όταν διατυπώνει κάποιος μία άποψη προοδευτική υπάρχουν χίλιοι να του επιτεθούν και να τον φοβίσουν να ξαναγράψει. Αν μπει κάποιος να διαβάσει τα σχόλια που υπάρχουν στο διαδίκτυο θα νομίζει ότι υπάρχει χούντα στην Ελλάδα. Τόσο παρακράτος και τόσο ακροδεξιές νοοτροπίες δεν τις έχω ξαναδεί. Οι εφημερίδες έχασαν την αλήθεια τους».

Αποκάλυψε επίσης τα τηλεοπτικά του σχέδια και ξεκαθάρισε ότι ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με κάποιο κανάλι.

Δείτε τον Λάκη Λαζόπουλο στο Facebook.com

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love