Spread the love


Ο Αντώνης Ρέμος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και αυτή απάντησε το πολυπόθητο «ναι».

Τελικά όσο και αν προσπάθησε, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής «λύγισε».. Ο Αντώνης Ρέμος έκανε πρόταση γάμου στην μαμά της κόρης του, την Υβόννη Μπόσνιακ.

Το ευχάριστο νέο το ακούσαμε στην πρωινή εκπομπή «το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο Θέμης Γεωργαντάς επιβεβαίωσε την είδηση, που είναι κολλητός φίλος του Αντώνη Ρέμου, και όλο κάτι παραπάνω θα ξέρει.
Εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι θα βάλει η υπέρκομψη Υβόννη..

Το ζευγάρι το οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, την 3χρονη Ελένη πρόκειται να παντρευτεί πιθανότατα το καλοκαίρι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η πρόταση γάμου ήρθε ξαφνικά και… εκτός Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος έκανε πρόταση στην Υβόννη Μπόσνιακ μία μέρα πριν την συναυλία του στο Κουρσεβέλ των Γαλλικών Άλπεων στις 28 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με θαμώνες του μαγαζιού, το ζευγάρι βρισκόταν ήδη στο σαλέ που φιλοξενεί το χειμερινό Nammos της Μυκόνου, όταν ο Αντώνης Ρέμος πήρε από το χέρι την αγαπημένη του και την έβγαλε έξω από το μαγαζί, παρά την έντονη χιονόπτωση.

Εκεί, στο χιονισμένο τοπίο, ο Αντώνης Ρέμος έκανε πρόταση στην Υβόνη Μπόσνιακ με εκείνη φυσικά να λέει το μεγάλο ναι. Η ομάδα του Πρωινού, είπε πως ο γάμος του ζευγαριού πιθανότατα να γίνει το καλοκαίρι στη Μύκονο.



Spread the love