Spread the love


O δημοφιλής καλλιτέχνης Γιώργος Μαρίνος τα τελευταία χρόνια έχει απαρνηθεί την παλιά του λάμψη. Έχει επιλέξει να αποσυρθεί από τους προβολείς και τα φώτα της δημοσιότητας και αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να «απαλλαχτεί» από όλα όσα του θυμίζουν το παρελθόν.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ο επίγειος παράδεισος που είχε δημιουργήσει στο Νέο Βουτζά.

Άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον αναφέρουν πως στην απόφαση του να βγάλει στο «σφυρί» την υπερπολυτελή κατοικία του στο Ν. Βουτσά έπαιξαν οι εφιαλτικές στιγμές που πριν κάποια χρόνια βίωσε μέσα σε αυτό. Ήταν τον Απρίλιο του 2012 όταν ενώ ξεκουραζόταν, λίγο πριν τα μεσάνυχτα δυο άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του, από μια ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα.

Έτσι ο αγαπημένος καλλιτέχνης πήρε την απόφαση να βγάλει στο σφυρί το σπίτι του στο Νέο Βουτζά. Συγκεκριμένα, απευθύνθηκε σε γνωστό μεσιτικό γραφείο, ώστε να πουλήσει την εν λόγω κατοικία σε τιμή ευκαιρίας. Πολλοί ήταν εκείνοι που ξαφνιάστηκαν με την, απόφαση αυτή του Γιώργου Μαρίνου καθώς γνώριζαν πως αυτό το σπίτι αποτελούσε το πολυτελές καταφύγιο του.

Η πισίνα που άλλοτε ο καλλιτέχνης απολάμβανε το πριβέ μπάνιο του κατέληξε άδεια, έχοντας χάσει την αίγλη του παρελθόντος. Το σπίτι, που άλλοτε έσφυζε από ζωή και εκτείνεται σε ένα τεράστιο οικόπεδο, κλειδαμπαρώθηκε, με τον χρόνο να αφήνει τα σημάδια του. Επιπλέον, ο καταπράσινος κήπος στον οποίο ο Γιώργος Μαρίνος είχε φυτέψει τα αγαπημένα του λουλούδια, τα οποία και φρόντιζε ο ίδιος βρέθηκε να μοιάζει με άγονη γραμμή.

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν σε συζητήσεις για να πουλήσει και το διαμέρισμα που είχε στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στο οποίο έμενε όταν δεν επιθυμούσε να βρίσκεται στο Νέο Βουτζά. «Ήθελε να το πουλήσει κι αυτό προκειμένου να μην έχει τίποτα να του θυμίζει το παρελθόν», αποκαλύπτει πρόσωπο που τον γνώρισε καλά.

Ο Γιώργος Μαρίνος σήμερα είναι καλά στην υγεία του και φιλοξενείται σε διαμέρισμα στην περιοχή της Βούλας. «Έχει επιλέξει να ζει ήσυχα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον του.

Γιώργος Μαρίνος Γιώργος Μαρίνος Γιώργος Μαρίνος Γιώργος Μαρίνος



Spread the love