Spread the love


Η Ελένη Φουρέιρα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 63ο διαγωνισμό της «Eurovision 2018» που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στη Λισαβόνα, με το τραγούδι που θα έχει αγγλικό στίχο και ισπανικό τίτλο, «Fuego».

Οι προσδοκίες και ο πήχης είναι πολύ ψηλά αφού το τραγούδι του Άλεξ Παπακωνσταντίνου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές, τόσο για τον στίχο όσο και για την μουσική του.

To Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου προέβη σε επίσημη ανακοίνωση πριν από λίγες ώρες, με την τραγουδίστρια να δίνει την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή «Γυναικεία Υπόθεση» στο ΡΙΚ 1.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ και στην Κύπρο, που ήθελε φέτος να εκπροσωπήσω αυτή την υπέροχη χώρα. Τους ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνουν. Την αγαπώ πάρα πολύ την Κύπρο. Και εκείνοι με έχουν στηρίξει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κύπρο και στους Κύπριους για αυτή την τιμή που μου κάνουν. Θέλω να πω στο ευρύ κοινό και σε όλους να με στηρίξουν και εγώ σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε τι είπε η Ελένη Φουρέιρα για τη συμμετοχή στην Eurovision 2018 στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love