Spread the love


Η Μαρία Μπακοδήμου ξεκινάει την πρεμιέρα της με την καινούργια εκπομπή της «Power of Love» από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου. Είναι ένα ριάλιτι που έξι άντρες και έξι γυναίκες αναζητούν τον ιδανικό σύντροφο.

Από Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και καθημερινά στις 15:00 το μεσημέρι συμπάσχουμε με την αγωνία έξι γυναικών και έξι αντρών που αναζητούν τον ιδανικό σύντροφο.

Δείτε στο trailer αποκλειστικές εικόνες από τα γυρίσματα μέσα από το σπίτι του «Power of Love».

Το νέο ριάλιτι σχέσεων έρχεται στον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου. Η εκπομπή θα προβάλλεται στη θέση του «ΕΔΩ» με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

«Το Power of Love έρχεται

Από Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και καθημερινά στις 15:00 το μεσημέρι συμπάσχουμε με την αγωνία 6 γυναικών και 6 αντρών που αναζητούν τον ιδανικό σύντροφο».

Στην Κωνσταντινούπολη ταξίδεψε η Μαρία Μπακοδήμου για να κάνει γυρίσματα για τη νέα της εκπομπή.
«Είναι ένα ωραίο παιχνίδι που σκοπό έχει να ερωτευτούν οι άνθρωποι μεταξύ τους. Εγώ θα είμαι ο βοηθητικός παράγοντας… Είμαι πολύ ενθουσιασμένη», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά Των ΚουΚου» που την συνάντησε στο αεροδρόμιο.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει καν τους παίκτες, ενώ παραδέχθηκε πως θα της λείψουν οι γιοι της, τους οποίους θα προσπαθήσει να βλέπει τα Σαββατοκύριακα, οπότε και θα μπορεί να επιστρέφει στην χώρα μας.

Δείτε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις από το αεροδρόμιο:



Spread the love