Spread the love


Νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες ήρθαν το «φως» της δημοσιότητας, από το διαλυμένο αμάξι μετά το συμβάν. Ευτυχώς ο Ηλίας Βρεττός είναι καλά με μερικά σπασίματα, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (19/02/2018).

Οι φωτογραφίες, που δημοσίευσε το rantitwins.com, δείχνουν τις πολύ μεγάλες καταστροφές που έχει υποστεί το αυτοκίνητο, αποδεικνύοντας πως ο Ηλίας Βρεττός και η η κοπέλα που τον συνόδευε είναι πολύ τυχεροί που επέζησαν.

Τα στοιχεία για το τροχαίο

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Ο Ηλίας Βρεττός ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύντροφός του, η 25χρονη Σοφία Φυρού.

Η Σοφία Φυρού κατέθεσε στην Τροχαία πως αισθάνθηκε ότι έπεφτε πάνω της ένα λευκό φορτηγό. Αναγκάστηκε να κάνει ελιγμούς, έπεσε στη διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια πάνω σε τρία δέντρα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να ανατραπεί. Η ίδια φέρει μόνο ένα χτύπημα στο πρόσωπο, ενώ έχει πόνους στα πλευρά.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η οδηγός εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τον τραγουδιστή και τη γυναίκα και τους μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:



Spread the love