Spread the love


Η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Τάμτα τόλμησε να εμφανιστεί στο νέο της βίντεο κλιπ με αδαμιαία περιβολή στις οθόνες μας. Πρόκειται για οπτικοποίηση της μπαλάντας «Πες μου αν τολμάς», με στόχο να περάσει ένα μήνυμα κατά της βίας.

Τα γυρίσματα του «Πες Μου Αν Τολμάς» πραγματοποιήθηκαν στο Θέατρο Ιλίσια, ενώ η πρωταγωνίστρια Τάμτα βιώνει την απόρριψη και την απώλεια, και μετενσαρκώνεται σε 3 διαφορετικές εποχές: Το φθινόπωρο, τον χειμώνα και την άνοιξη.

Δείτε το βίντεο του τραγουδιού «Πες Μου Αν Τολμάς»:

Μετά την μεγάλη επιτυχία του super ανεβαστικού και καλοκαιρινού «Ήλιους και Θάλασσες» που έφτασε στο #1 του Official Greek Ifpi Chart, η Tamta, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, επιστρέφει στα ραδιόφωνα με την γεμάτο συναίσθημα mid-tempo μπαλάντα «Πες μου αν τολμάς», που ξεχωρίζει για το ηχόχρωμά της αλλά και για τους μοναδικούς της στίχους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Tamta επέστρεψε δισκογραφικά με ολοκαίνουργια δυναμική μπαλάντα σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Romy Papadea, που οπτικοποιήθηκε σε σκηνοθεσία της Ρούλας Κουτρουμπέη.

Το νέο της βίντεο κλιπ κυκλοφορεί από την Minos EMI/Universal.

Τάμτα



Spread the love