Spread the love


Επειδή ο χαρακτηρισμός “σύντροφος” είναι πέρα για πέρα αναληθής και δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον τίτλο ούτε με το περιεχόμενο του δικού μου κειμένου -που αποτελεί πνευματική μου ιδιοκτησία- παρακαλώ πολύ να διορθωθεί το λάθος και να αποκατασταθεί η Αλήθεια.

Από τη δημοσιογράφο Ανθή Βούλγαρη λάβαμε και αναδημοσιεύουμε την εξής επιστολή αναφορικά με το ρεπορτάζ της για τον Χρήστο Σιμαρδάνη, που δημοσιεύτηκε αρχικά στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά»:

«Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα στον ηλεκτρονικό Τύπο αναδημοσίευση της συνέντευξης που μου έδωσε ο στενός φίλος του Χρήστου Σιμαρδάνη, Νίκος Κακαράς. Ο τίτλος “Ο σύντροφος του Χρήστου Σιμαρδανη αποκαλύπτει την τελευταία του επιθυμία” σε καμία περίπτωση δεν ισχύει και δεν έχει καμία σχέση με όσα εγώ έγραψα στην εφημερίδα Secret.

Ο κύριος Κακαράς όπως αναφέρω ξεκάθαρα στο κείμενο μου στην εφημερίδα Secret υπήρξε φίλος του αείμνηστου ηθοποιού και λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας ως νοσηλευτής στην “Γαλιλαία”, ο Χρήστος Σιμαρδάνης του είχε εκφράσει την επιθυμία του να βοηθήσει το έργο του ιδρύματος αλλά και να νοσηλευτεί και ο ίδιος εκεί, κάτι που δυστυχώς δεν πρόλαβε να γίνει.

Επειδή ο χαρακτηρισμός “σύντροφος” είναι πέρα για πέρα αναληθής και δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον τίτλο ούτε με το περιεχόμενο του δικού μου κειμένου -που αποτελεί πνευματική μου ιδιοκτησία- παρακαλώ πολύ να διορθωθεί το λάθος και να αποκατασταθεί η Αλήθεια! Θέλω να πιστεύω πως πρόκειται για απροσεξία συναδέλφου κατά τη διαδικασία της αναδημοσίευσης.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους τους συναδέλφους και παρακαλώ θερμά να δημοσιοποιήσετε την ανακοίνωση μου.

Με εκτίμηση,
Άνθη Βούλγαρη»



Spread the love