Spread the love


Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου που είναι μόνη στην προσωπική της ζωή θα βιώσει την εμπειρία της «επιλογής στα τυφλά» μέσα από το δικό της ριάλιτι αγάπης που ετοιμάζει το κανάλι του «Epsilon» ως απάντηση στο «Power of Love» του SKAI.

Πιο συγκεκριμένα μετά το Πάσχα ετοιμάζει να βγάλει το «Love is Blind», στο οποίο γυναίκες θα προσπαθούν να βρουν τον ιδανικό σύντροφο παρακολουθώντας την καθημερινότητα και τις δραστηριότητες υποψηφίων, χωρίς να βλέπουν το πώς είναι εμφανισιακά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη που θα ζήσει το πρωτότυπο αυτό concept είναι η Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή παρουσιάστρια θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα σε έξι υποψήφιους για το ποιος από αυτούς θα μπορούσε να είναι ιδανικός σύντροφός της.

Εκτός από το promo, που θα γυριστεί με την Κατερίνα Καινούργιου, σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τα καθημερινά επεισόδια αφού έχουν επιλεγεί ήδη κάποιες γυναίκες και οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν τον έρωτά τους.

Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι εκατοντάδες αλλά θα επιλεγούν 12 γυναίκες που η κάθε μία από αυτές θα επιλέξει το ταίρι της μέσα από έξι υποψήφιους.



Spread the love