Spread the love


Η Ευαγγελία πήγε στην καλεσμένη στην Αννίτα Πάνια και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Θέλει τους άντρες ξερολούκουμο, και δεν της άρεσε κανένας συνεργάτης της εκπομπής. «Να είναι ψηλός, αλανιάρης και γυναικάς».


«Όποιον γουστάρω και είναι ξερολούκουμο δεν κρατιέμαι! Αν μου αρέσει κάποιος λέω “αυτό είναι πολύ ωραίο μανούλι”».

Η καλεσμένη της Αννίτας Πάνια το απόγευμα της Κυριακής, είχε ένα πρόβλημα, και προσπάθησε η παρουσιάστρια να της το λύσει χωρίς όμως επιτυχία. Όποιος άντρας της αρέσει και είναι ξερολούκουμο, τον θέλει δίπλα της.

«Όποιον γουστάρω και είναι ξερολούκουμο δεν κρατιέμαι! Αν μου αρέσει κάποιος λέω «αυτό είναι πολύ ωραίο μανούλι»!», είπε στην Αννίτα Πάνια.

Η παρουσιάστρια θέλησε σε εκείνο το σημείο να ζητήσει μια διευκρίνηση ώστε να καταλάβει ποιοι άντρες αρέσουν στην καλεσμένη της. «Για να καταλάβω την εκτίμησή σου για το ξερολούκουμο, κοίταξε λίγο τους ανθρώπους εδώ γύρω… Ποιος είναι για σένα ξερολούκουμο;», ρώτησε.

«Από εδώ δε βλέπω τίποτα. Όχι, εδώ δε βλέπω τίποτα. Δεν μου αρέσει από εδώ κάποιος, το λέω», ήταν η απίστευτη απάντηση που έδωσε η καλεσμένη του ΑΝΝΙΤΑgr.

Οι τηλεθεατές ερεθίζονται με την ξινίλα της Ευαγγελίας και σπάνε το τηλεφωνικό κέντρο στο Annita.gr, με την Αννίτα Πάνια.

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν:



Spread the love