Spread the love


Παρελθόν αποτελεί, κι επίσημα, ο Γιάννης Λάτσιος για τον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου εξέδωσε, μάλιστα, πριν από λίγο και την σχετική ανακοίνωση. «Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Γιάννη Λάτσιο να διακόψουν τη συνεργασία τους».

Ο Γιάννης Λάτσιος είχε επιστρέψει επισήμως στον ΑΝΤ1 στις αρχές Ιουνίου του 2017, ως Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας για τον ΑΝΤ1 TV. Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονταν ο στρατηγικός σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η παραγωγή και η τοποθέτηση του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού. Παράλληλα, στην ευθύνη του Γιάννη Λάτσιου υπάγονταν όλες οι υποστηρικτικές, παραγωγικές και επικοινωνιακές μονάδες του Οργανισμού, που συντελούν στη διαμόρφωση και προώθηση του τηλεοπτικού περιεχομένου του Ομίλου στην Ελλάδα.

«Στο ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο, οι φωνές ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας»

Αυτό που ακουγόταν πολύ έντονα τις τελευταίες εβδομάδες, έγινε πραγματικότητα μια μια παραπάνω από λιτή ανακοίνωση του ΑΝΤ1, αργά το βράδυ της Πέμπτης. Ο Γιάννης Λάτσιος αποτελεί παρελθόν για το κανάλι του Αμαρουσίου και από ό,τι φαίνεται, το «διαζύγιο» αυτό ήταν δύσκολο.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στο «Happy Day» η Τίνα Μεσσαροπούλου, η συνάντηση που είχε ο Γιάννης Λάτσιος με τον Θοδωρή Κυριακού ήταν εκρηκτική.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε: «Σε αυτό το ραντεβού ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες. Οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας, τολμώ να το πω ότι ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας. Ήταν ένα πολύ έντονο ραντεβού, όπου εκεί πάρθηκε και η τελική απόφαση του διαζυγίου, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα αποχωρήσει. Αν δηλαδή μια απόλυση ή μια παραίτηση. Πληροφορίες μου λένε ότι υπήρχε μια συγκεκριμένη ρήτρα στο συμβόλαιο του Γιάννη Λάτσιου, η οποία ισχυροποιούσε ακόμα περισσότερο τη θέση του».



Spread the love