Spread the love


Η «φιλία» που ανέπτυξαν πρέπει να ήταν πολύ ισχυρή…

Μπορεί να γνωρίζονταν μόλις λίγους μήνες, αλλά η «φιλία» που ανέπτυξαν πρέπει να ήταν πολύ ισχυρή, αφού μεταφράστηκε σε ένα «δωράκι» εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.

Ο λόγος για την 34χρονη Βερόνικα Μπέκαμ, η οποία κληρονόμησε από έναν ευχαριστημένο πελάτη της το υπέρογκο ποσό των 223.000 δολαρίων, που περιλάμβανε την αποζημίωση της ασφάλειας ζωής του αλλά και τις οικονομίες μιας ζωής.

Η χυμώδης 34χρονη γνώρισε τον 50χρονο διευθυντή εταιρείας IT, Μίκι Λιου στο στριπ κλαμπ όπου εργαζόταν στο Ατλάντικ Σίτι, τον Ιούλιο του 2014. Όπως η ίδια ισχυρίζεται έγιναν αμέσως φίλοι και αυτά τα αγνά – όπως αναφέρει – συναισθήματα έκαναν τον διαβητικό, χρόνια αλκοολικό και καρδιοπαθή άνδρα να την ορίσει μοναδική κληρονόμο του.

Η αδερφή του Λιου προσπάθησε να μπλοκάρει δικαστικά την εκτέλεση της διαθήκης, επισημαίνοντας ότι η 34χρονη είναι μια γυναίκα συνηθισμένη στο να εξαπατά άνδρες και να τους πείθει να κάνουν ακριβώς αυτό που θέλει. Όπως επισήμανε το δικαστήριο, η στρίπερ «εκμεταλλεύτηκε το πόσο ευάλωτος αισθανόταν ο αδερφός της» για να τον βάλει στο τσεπάκι της, ενώ μετά την αλλαγή της διαθήκης του αποκαλύφθηκε η αδιαφορία της για εκείνον.

«Μου λείπεις. Διατί δεν σηκώνεις πια το τηλεφωνο; Δεν έχεις επιδιορθώσει τη βλάβη; Αν χρειάζεσαι περισσότερα χρήματα πες μου, δεν μου αρέσει που δεν μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί σου», της έγραφε ο άνδρας σε ένα από τα μηνύματα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο.

Έναν μήνα μετά, ο Λιου βρέθηκε νεκρός από έμφραγμα στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν.

Πάντως η ίδια η Μπέκαμ αρνείται ότι είχε ποτέ σεξουαλική σχέση με τον 50χρονο και ισχυρίζεται ότι αυτό που τους συνέδεε από την αρχή ήταν μια αγνή και ανθεκτική φιλία.



Spread the love