Spread the love


Ο κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Βογιατζής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για το πλούσιο παρελθόν του στην υποκριτική, αλλά και για την προσωπική του ζωή. Ο Γιώργος Βογιατζής αναφέρθηκε αναλυτικά στη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» που για ένα ακόμη Πάσχα προβάλλεται στις οθόνες μας.

Ο Γιώργος Βογιατζής έχει βρει τον απόλυτο έρωτα και τη συντροφικότητα στο πρόσωπο της Ντιάνα Σκοριτς. Μπορεί να τους χωρίζουν 35 χρόνια, όμως το ζευγάρι παραμένει μαζί και αγαπημένο.

Εκτός αυτού λοιπόν σημείωσε για την Ντιάνα του: «Είναι πολύ νεώτερη. Ούτε εγώ το περίμενα γιατί τη γνώρισα 18 ετών σε μία περίοδο που πίστευα ότι οι σχέσεις δεν πάνε πλέον». Μάλιστα φρόντισε να εξηγήσει όσα είχαν συμβεί στο παρελθόν του. «Είχα δύο πολύ άσχημα διαζύγια. Στο πρώτο το έσκασε η γυναίκα και μου άφησε το παιδί όταν έκανα γυρίσματα με την Diane Keaton. H δεύτερη το πήρε και έφυγε 5 το πρωί όταν κοιμόμουν».

Σχετικά με τα χρόνια που τους χωρίζουν, σχολίασε με χιούμορ: «Σε εμένα κάνει καλό η διαφορά ηλικίας. Δεν ξέρω σε αυτή πόσο κάνει καλό!».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνέντευξή του:



Spread the love