Spread the love


Ακόμα ένα γεγονός έρχεται να ταράξει την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας. Η βασίλισσα Λετίθια και η πρώην βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, μετά το πρώτο επεισόδιο του «καβγά» τους στον καθεδρικό ναό της Μαγιόρκα, ανήμερα του Πάσχα, ξαναχτυπούν με ακόμα ένα βίντεο που έκανε γρήγορα τον γύρο του κόσμου.

Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε η νεαρή βασίλισσα για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στην πεθερά της, έγινε δημόσια προσπάθεια συμφιλίωσης των δύο γυναικών, που και αυτή όμως, κατέληξε σε αποτυχία.

Όταν λοιπόν σύσσωμη η βασιλική οικογένεια, Φίλιππος, Λετίθια, πριγκίπισσα Λέονορ, πριγκίπισσα Σοφία και πρώην βασίλισσα Σοφία έφθασε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πρώην βασιλιάς Χουάν Κάρλος, μετά την επέμβαση στο ισχίο που υπεβλήθη, έλαβε χώρα ένα ακόμα περιστατικό.

Θέλοντας να επανορθώσει για τη ζημιά στην εικόνα της, αλλά και να δείξει ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στις σχέσεις της με την πεθερά της, δια μέσου των κοριτσιών της, η Λετίθια έσπρωξε την κόρη της Σοφία προς τη γιαγιά της, την ώρα που τα φλας είχαν «πάρει φωτιά». Το έκανε όμως με τόσο άγαρμπο τρόπο, που κατάφερε και πάλι να προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love