Spread the love


Η Kate Middleton κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο επέλεξε να φορέσει το κόκκινο φόρεμα με την λευκή δαντέλα στο πέτο, ίδιο με αυτό το φόρεμα που πρώτη φορά είδαμε σε ταινία τρόμου, τότε που η Mia Farrow έκανε την «μητέρα» του Αντίχριστου. Απίστευτη ομοιότητα.

Η αλήθεια είναι πως εάν κάποιος δεν είναι τρελός fun ταινιών τρόμου δύσκολα θα μπορούσε να κάνει τη σύνδεση. Όταν όμως την κάνει τότε δεν υπάρχει γυρισμός.

Ο λόγος για το κόκκινο φόρεμα με την λευκή κοφτή δαντέλα στο λαιμό που φορούσε η Kate Midleton κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο Louis Arthur Charles μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού.

Αν αφήσουμε στην άκρη την κριτική που έχει γίνει για το φόρεμα-παλιομοδίτικο, απομίμηση εμφάνισης της Dianna κλπ- υπάρχει και ένα ενδιαφέρον στοιχείο, μια σύμπτωση, που μάλλον έκανε πολλούς να γελάσουν και να κάνουν πολλά αστεία σε βάρος της Δούκισσα του Cambridge.

Οι στιλίστες της ή μπορεί και η ίδια – εάν ήταν προσωπική η επιλογή του φορέματος – υπέπεσαν σε ένα κορυφαίο λάθος αφού το φόρεμα της μοιάζει πάρα πολύ με αυτό που φορούσε η Mia Farrow, υποδυόμενη την Rosemary Woodhouse στην ταινία του Roman Polanski, «Rosemary’s Baby».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

kate middleton



Spread the love