Spread the love


Βγήκε στην σκηνή αγκαλιά με ελληνική σημαία

Κατάμεστο ήταν χθες το βράδυ το ΟΑΚΑ καθώς χιλιάδες θεατές βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και αποθέωσαν τον Enrique Iglesias.

Ο Ισπανός σούπερσταρ, ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα καθώς ήθελε παρά πολύ να πραγματοποιήσει μια συναυλία στη χώρα μας.

Το γήπεδο «πήρε φωτιά» όταν ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό πήρε στα χέρια του την ελληνική σημαία.

Ο Enrique Iglesias με την τρέχουσα επιτυχία του «Duele el Corazon» γράφει μουσική ιστορία, ενώ με συνολικά 14 κομμάτια στο νούμερο ένα μεταξύ των οποίων τα Súbeme la Radio, Bailando και Hero, ανέβηκε στην κορυφή του «Billboard Dance Club Songs».

Ο γιος του Julio Iglesias είναι σήμερα ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες στο κόσμο. Οι συναυλίες του ξεχωρίζουν για το «επίπεδο παραγωγής», τόσο για τους μοναδικούς συνεργάτες του επί σκηνής στα φωνητικά και στα μουσικά όργανα, όσο και για τα υψηλά στάνταρ των οπτικών εφέ που τις συνοδεύουν.

Τα social media πήραν κυριολεκτικά φωτιά και πολλοί ήταν εκείνοι που ανέβασαν βίντεο και φωτογραφίες από το μοναδικό σόου που έδωσε ο Ισπανός καλλιτέχνης.

Δείτε τον στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν:

#repost @enriqueiglesias #THANKYOU #Greece ?? ????????

A post shared by Enriquettes de ❤ (@myhero_ei) on

Detrás de cámaras ?#enriqueiglesias @enriqueiglesias

A post shared by Enriquettes de ❤ (@myhero_ei) on

 

 



Spread the love