Spread the love


Η Γιάννα Τερζή έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2018 κι έκανε την Ελλάδα περήφανη με την ερμηνεία της. Μάλιστα, η Γιάννα Τερζή έφυγε μόνη της με άλλο αυτοκίνητο και όχι μαζί με την ελληνική αποστολή.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Όνειρο μου» σε μουσική και στίχους της ίδιας, του Άρη Καλημέρη, του Μιχάλη Παπαθανασίου και του Δημήτρη Σταματίου και συγκίνησε με τον αισθαντικό τρόπο που τραγούδησε.

Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό αλλά έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση.

Λίγο μετά το τέλος του Α’ Ημιτελικού, η Γιάννα Τερζή αποχώρησε από το Altice Arena στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους να την περιμένουν για μία δήλωσή της.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας δεν θέλησε να πει τίποτα, παρά μόνο ότι δεν το έχει ξανακάνει, οπότε και δεν ξέρει τι πήγε λάθος, ενώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μάλιστα, η Γιάννα Τερζή έφυγε μόνη της με άλλο αυτοκίνητο και όχι μαζί με την ελληνική αποστολή.

Δείτε το βίντεο που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού, που άφησε την Ελλάδα εκτός τελικού της Eurovision, εμφανίστηκε ο δημιουργός του τραγουδιού Άρης Καλημέρης.

«Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, έκλαιγα για ένα τέταρτο. Η Γιάννα ήταν τέλεια, έδωσε ό,τι μπορούσε, αλλά πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά. Δεν πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Ελπίζουμε για το καλύτερο την επόμενη χρονιά» είπε ο Άρης Καλημέρης.

Όπως ήταν φυσικό, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θα είναι και του χρόνου στον διαγωνισμό, για να λάβουν την εξής απάντηση: «Δεν θα στείλουμε τραγούδι με τη Γιάννα. Μαζί με τη Γιάννα για μια άλλη χώρα.

Θα γράψουμε τραγούδι για άλλη χώρα, το έχουμε ήδη κανονίσει, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Η Γιάννα ήταν απίστευτη, έδωσε τα πάντα, ήταν η καλύτερη τραγουδίστρια που θα μπορούσαμε να είχαμε πάνω στη σκηνή για αυτό το τραγούδι. Το τι πήγε λάθος δεν το γνωρίζω. Είμαι περήφανος που η Ελλάδα αγάπησε αυτό το τραγούδι».



Spread the love