Spread the love


Καλά κρατεί η κόντρα για τη χειρονομία του Πάνου

Πολλή ένταση και φαγωμάρα υπήρξε στο επεισόδιο του Survivor 2 το βράδυ της Κυριακής με την κόντρα ανάμεσα στις άλλοτε κολλητές φίλες Κατερίνα Δαλάκα και Εύη Σαλταφερίδου να ξεχωρίζει.

Η τελευταία δεν λέει να συγχωρήσει στην Κατερίνα το γεγονός ότι δεν την κράτησε στην ομάδα των Διασήμων όταν έγινε ο διαχωρισμός στις ομάδες.

Η Κατερίνα από τη μεριά της, άρχισε να ενοχλείται από την Εύη που απομακρύνθηκε από την πρώτη στιγμή από εκείνη, χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Όπως φαίνεται τα πράγματα έχουν φτάσει σε ακραία σημεία, ύστερα από την άσεμνη χειρονομία που έκανε ο Πάνος πριν από λίγες ημέρες στη Δαλάκα κατά τη διάρκεια αγωνίσματος. Η Εύη υποστήριξε τον συμπαίκτη της λέγοντας πως είναι θέμα έντασης της στιγμής και πως σε καμία περίπτωση ο Πάνος δεν είχε κακές προθέσεις. Όλη αυτή η στάση όμως, ενόχλησε την Κατερίνα η οποία δεν μπορεί να χωνέψει πως η άλλοτε φίλη της στρέφεται εναντίον της.

Με τη χειρονομία του Πάνου και τη Μελίνα που του έκανε παρατήρηση πήρε θέση όμως και η Ροδάνθη. «Δεν της πέφτει λόγος της Μελίνας. Έγινε κάτι ανάμεσα στον Πάνο και στην Κατερίνα και δεν βρίσκω λόγο να ανακατευτεί. Θα μπορούσε να τον πιάσει και να του το πει όχι μπροστά στους άλλους. Αυτό που έκανε η Μελίνα στα δικά μου μάτια φαίνεται ότι θέλει να φανεί και να κερδίσει τις εντυπώσεις», είπε χαρακτηριστικά.


Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης όπου είχε ως έπαθλο την άνεση αλλά και το beach party.

Νικητές στο χθεσινό αγώνισμα, αναδείχθηκαν οι Διάσημοι με 10-3 κάτι που σίγουρα τους χαροποίησε ιδιαίτερα ύστερα από τόσες ήττες.



Spread the love